Ekstrasense Merilina Kerro dalās ar ieteikumiem: kā būt laimīgiem un izvairīties no problēmām

Ceļš uz laimi
Saprotams, ka katram cilvēkam ceļš uz laimi atšķiras – tāpat, kā atšķiras katra cilvēka uzskati par laimi. Katram cilvēkam laime ir kaut kas personīgs, unikāls, vērtīgs un neatkārtojams. Nedrīkst sekot līdzi citu cilvēku veiksmei, tāpat, kā nedrīkst novērsties no sava likteņa ceļa. Labklājības un laimes ceļš sākas mums no iekšienes. Tieši tādēļ tik ļoti svarīgi ir ieklausīties savā iekšējā balsī un darīt tā, kā sirds saka priekšā, ņemot vērā pat vissīkākās Visuma sniegtās zīmes un padomus.
Kad runa ir par laimi, mēs iztēlojamies, ka mums itin viss ir – visi sapņi ņēma un piepildījās. Jā, tā tiešām ir – labklājības ir kas tāds, par ko sapņo teju katrs cilvēks, jo katrs vēlas, lai viņam dzīvē būtu viss nepieciešamais. Atliek vien atcerēties to, ko mēs cits citam novēlām svētkos – veiksmi, veselību, mīlestību, laimi, naudu. Tieši laime sevī ietver visas labās lietas, kuras vien var iedomāties. Tajā brīdi, kad mums ir viss, mēs kļūstam laimīgi.
Ir nepieciešams sevī ieklausīties. Atcerieties bērnību – tas, kas spēja jūs padarīt laimīgus tad, vairs nevar padarīt jūs laimīgus tagad. Tas ir tikai normāli, jo laime aug līdz ar mums un mūsu prasībām, uzskatiem, vēlmēm. Dzīvē nepieciešams nodarboties ar sev tīkamāko darbu, katru rītu sagaidīt ar smaidu, just tuvinieku atbalstu un būt pašiem sev. Nekad neskrieniet pakaļ cita cilvēka laimei – katram cilvēkam augstākie spēki ir izveidojuši savu ceļu.

Lasi vēl: Četras zodiaka zīmes, kuras var nodarboties ar seksu jebkurā vietā, jebkurā laikā

Tieciet vaļā no dzīves problēmām

  • Esiet daudz vienkāršāki. Pret visu attiecieties ar vieglumu. Laime noteikti ir saistīta ar mūsu dzīves un pasaules uztveri. Ja katrā dzīves situācijā saskatāt tikai izgāšanos vai neizdošanos, jums nepieciešams atbrīvoties no visām šīm negatīvajām emocijām. Bailes un nepārliecinātība bremzē jūsu darbības. Iemācieties atslābināties un priecāties par mazām lietām. Kā jūs uztversiet pasauli, tā pasaule arī jums atvērsies.
  • Vairāk prieka. Svarīgs solis ceļā uz laimi ir priecāšanās par sīkumiem. Pietiek vien ar pašreizējā momenta cienīšanu, priecāties par mazumiņu un sapņot par kaut ko daudz vairāk. Nevajag nomocīt savu prātu un ķermeni ar pagātnes atmiņām un satraukumiem par nākotni. Problēmas ir jārisina tad, kad tās ir radušās, nevis jārada no zila gaisa pašiem.
  • Dzeniet prom šaubas. Nav nekā trakāka par šaubīšanos pašam par sevi. Esiet drosmīgi, izlēmīgi un tendēti sasniegt uzvaru. Katra jaunā diena sniedz jums pavisam jaunas iespējas, kuras jūs varat lietot neierobežotos daudzumos. Ticiet sev – kamēr jūs paši nenoticēsiet saviem spēkiem, neviens cits arī to nedarīs. Apstiprinājums palīdzēs jums kļūt daudz pārliecinātākiem un atmest visas šaubas.
  • Labsirdība. Tas, ko mēs atdodam cilvēkiem un pasauli, to mēs arī saņemam atpakaļ. Savstarpīguma likums ir jūsu laimes pamats. Izveidojiet sev apkārt lielisku atmosfēru, kas palīdzēs jums izjust harmoniju un saikni ar augstākiem spēkiem. Esiet pieklājīgi, atvērti un jautri. Uzlabojiet garastāvokli tiem cilvēkiem, kas ar jums komunicē.
  • Izvairieties no konfliktiem. Iemācieties strīda laikā sasniegt uzvaru ar diplomātijas palīdzību. Neuzspiediet citiem cilvēkiem savu viedokli, jo tas nebūt nav vajadzīgs. Pieņemiet un cieniet citu cilvēku uzskatus – tas palīdzēs jums nostiprināties sabiedrībā, samazinot konflikta iemeslu un tā radītās sekas.

Lasi vēl: Apmēram 97% vecāku pieļauj šo kļūdu, kad dodas pastaigās ar savu bērnu, taču tā var maksāt jūsu bērna dzīvību!

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru