GRĒKU HOROSKOPS. Kādu grēku tava zodiaka zīme ir spējīga pastrādāt #Viss trakāk ir ar Strēlnieku!

Auns

Auni ir spējīgi uz slepkavību. Tas nenozīmē, ka ja ielaidīsiet Aunu savā dzīvē un izcelsies konflikts viņš jūs nogalinās. Tas nozīmē, ka ar viņu jums būs daudz grūtāk izlīgt un atgūt viņa uzticību. Mīlas dzīvē jābūt īpaši piesardzīgiem, jo viņi ļoti reti spēj piedot pat mīļotajam cilvēkam, kur nu vēl svešiniekam!

Vērsis

Par lielāko Vērša grēku tiek uzskatīta – skaudība. Tas skar visu: ēdienu, seksu, uzmanību, materiālās lietas. Lai panāktu savu Vērsis ir gatavs iet līdz galam un neatskatīties uz pāridarījumiem, kādus viņš šī mērķa sasnegšanai pielietos. Uzmanieties!

Dvīņi

Dvīņu lielākais trūkums ir negodīgums. Viņi ir īsti meļi! Spēj melot pilnīgi par visu un visiem. Ja viņš stāsta Jums taisnību, tad ziniet, ka viņš Jūs tiešām uzskata par draugu. Reizēm arī mīlas dzīvē šī melošana spēj pāra attiecības pamatīgi sašķobīt.

Vēzis

Vēži mēdz pārspīlēt un ir spējīgi mīļoto cilvēku pielūgt kā Dievu. Vēzis darīs pilnīgi visu, lai viņa ”Dievs” būtu apmierināts un atpūties. Diemžēl šādās reizēs viņš pat mēdz aizmirst pat par sevi un saviem mīļajiem.

Lauva

Šī ir pati egoistiskākā zodiaka zīme no višām. Domā tikai par sevi un ir gatavs savus draugus ”pagrūst zem riteņiem” tikai, lai tiktu kaut mazlietiņ augstāk par viņu. Tie kuri ir pazīstami ar, kādu Lauvu, cenšās no viņa turēties pa gabalu. Tas ir saprotams, jo kurš gan gribētu, lai viņu aizēno un komandē?

Jaunava

Ak, Jaunavas ir ļoti greisirdīgas! Un nav nozīmes vai runa iet par cilvēkiem vai mantām. Ja Jaunavai ir kāda lieta iepatikusies viņa darīs visu iespējamo, lai šo dabūtu, kaut vēlāk tas gulēs uz plauktiņa apputējis un nevajadzīgs. Atpazini sevi?

Svari

Svariem maz kas interesē, izņemot viņu skaistumu. Ieraugot sevi spogulī viņi pilnīgi iemirdzās un ir gatavi vēl pāris gadus nemaz neuztraukties par savu ārējo izskatu. Priecē tas, ka Svari ne tikai domā par savu ārējo izskatu, taču arī cenšās līdzsvarot savu iekšējo pasauli. Viņi lieliski saprot to, ka ar savu izskatu vien ir spējīgi daudz ko dzīvē panākt.

Skorpions

Skorpiona grēks – iekāre. Viņi ļoti vēlas būt tuvā kontaktā ar visiem, kas šķērso viņu ceļu. Diemžēl dēļ šī viņiem ir ļoti grūti atrast īsto un vienīgo. Kad Skorpions ir atradis mīlestību, tad protams, ka vairs ar iekāri neskatīsies uz pretējā dzimuma pārstāvjiem, taču vienkārši vēlēsies izveidot draudzīgas attiecības.

Strēlnieks

Strēlnieki ir spējīgi piekrāpt un ne reizi vien. Viņiem mācības nav, pat tad ja tiek pieķerti notikuma vietā. Sekss viņiem ir drīzāk kā jautrība, tādēļ viņiem ir ļoti grūti palikt uzticīgiem vienam cilvēkam. Reti viņiem izveidojaas ilgstošas un nopietnas attiecības.

Mežāzis

Mežāži cieš no alkatības. Ir gatavi iet pāri galvām, lai tikai sasniegtu mērķi. Ja viņiem būs daudz naudas… Nē ne tā, jo viņiem naudas nekad nebūs gana, kaut bankas kontā atradīsies vairāki tūkstoši. Viņi tiecas pēc visa, taču kā zinam ne vienmēr var iegūt visu ko vēlies. Piesargies!

Ūdensvīrs

Ūdensvīri uzskata, ka viņi ir īpašāki par citiem cilvēkiem. Ja skatoties pēc viņu domām uz cilvēku izskatiem, tad viņi ir paši skaistākie un pievilcīgākie. Klāt viņiem nestāv neviens! Tev draudziņ, ir laiks nolaisties no mākoņiem!

Zivis

Zivis mīl lidināties pa mākoņiem. Dažreiz pat var likties, ka viņi dzīvo citu dzīvi un ik pa laikam tikai pievērš uzmanību apkārt notiekošajam. Ikdienā viņi ir miegaini un sapņaini. Apkārtējie to var uzskatīt par slinkumu, bet Zivis uzskata, ka nav iemesla iespringt, jo jādzīvo ir tieši šim brīdim!

Vai Jums kas sakrita?

Avots: lamp.im

Spread the love

Pievienot komentāru