Iemesls, kāpēc šis vīrietis dzīvo ar 7 seksa lellēm, ir dīvaināks, nekā tev šķiet…

Čens savas lelles kopj, ģērbj, veido viņu matus un meikapu, kā arī rada viņām mūzikas video. (Diemžēl, tos mēs neesam redzējuši).

Šis vīrs, kurš no sievas ir šķīries, iztērējis gandrīz 100 000 juaņu (13,770 eiro) par kostīmiem savām lellēm, pret kurām viņš izturas kā pret ģimenes locekļiem nevis kā pret seksa objektiem.

“Šīs lelles ir skaistas,” viņš stāsta britu medijam The Daily Mail. “Viņām piemīt labāko vaibstu kombinācijas, kas paņemtas no dažādām sievietēm. Es vienkārši novērtēju viņu skaistumu.”

Lī ir arī 18 gadus vecs dēls, Jangs Jangs, kuru tēvs iedrošina izmantot lelles savu seksuālo vajadzību apmierināšanai. Uz 18. dzimšanas dienu puisis saņēma vienu no šīm lellēm dāvanā, lai varētu to “labi izmantot, kad viņam nepieciešams”.

Tas varētu šķist dīvaini, taču Lī uzskata, ka darbojas sava dēla interesēs. Viņš apgalvo, ka labāk vēlas, lai dēls izmanto seksa lelli, nekā ielaižas gadījuma sakaros, kuros pastāv venerisko slimību risks. Viņš esot dēlu izglītojis seksa jautājumos un pārliecinājies, cik svarīgi seksa laikā domāt par drošību.

Avots: menshealth.com

 

Spread the love

Pievienot komentāru