Indiāņu horoskops – uzzini daudz jauna par sevi pēc datuma kurā esi dzimis un sava totēma dzīvnieka

Bebrs (20. aprīlis – 20. maijs)

Strādīgais bebrs darbu neatliks uz vēlāku laiku, labi zinot savus pienākumus. Tāpēc arī cilvēkam ar bebra totēmu patīk labi izdarīt darbu un saņemt par to cienīgu atlīdzību un uzslavu. Viņš nevēlas apiet savus konkurentus. Viņš ir spējīgs uz veiksmīgām partnerattiecībām.

Tomēr Bebrs pārlieku neapdomās savu vārdu izvēli, lai neaizvainotu otru cilvēku. Tāpēc, ja kaut kas nenotiks pēc viņa iecerētā scenārija, viņš var kļūt nejauks, bet reizēm gļēvi paslēpties no vietas, kur nejūtas ērti.

 

Briedis (21. maijs – 20.jūnijs)

Indiāņi ļoti novērtēja un cienīja šo cēlo dzīvnieku par tā estētiku un smalko emocionalitāti. Sabiedrībā šādi cilvēki ir mīlēti un gaidīti, viņi vienmēr nokļūst uzmanības centrā un piesaista sev cilvēku skatus. Brieža zināšanas padara sarunu ar viņu aizraujošu un noderīgu. Viņš sevi pasniedz karaliski, bet uz cilvēkiem neskatās no augšas.

Brieža enerģija un intelekts plūst kā straume, kamēr vien viņš jūtas labi. Ja situācija kļūst saspringta, viņš zaudē sevi, var melot, izrādīt kaprīzes.

 

Dzenis (21. jūnijs – 21. jūlijs)

Dzenis ir pazīstams empāts, kurš uzmin citu cilvēku noskaņojumu, izprot viņu motīvus. Viņi ir lieliski klausītāji un padomdevēji, tāpēc ikviens vēlētos, lai viņiem būtu šāds draugs. Ģimenē Dzenis izrāda apbrīnojamu pacietību, spēj rast izeju no visām ikdienas problēmām un grūtībām. Bērniem viņš ir paraugs, kuram viņi labprāt grib līdzināties.

Bet, ja Dzenis nav pārliecināts par partnera pašatdevi, viņš var kļūt greizsirdīgs, jo sagaida, ka cilvēki pret viņu izturēsies tāpat kā viņš izturas pret viņiem.

Lasis (22. jūlijs – 22. augusts)

Laša enerģiju var tikai apskaust, jo šķiet, ka viņu baterijas nekad nebeidzas. Ja šāds cilvēks redz mērķi, tad jebkādi šķēršļi viņam šķiet nenozīmīgi. Tas viņu padara par apskaužamu partneri, lielisku uzņēmēju un lielisku vadītāju. Tajā pašā laikā viņam nav raksturīga kaitinošas nestabilitāte un nervozitāte, viņš saprātīgi spēj sakārtot savas prioritātes.

Vienlaicīgi šīs zīmes pārstāvji viegli varēs nolikt pie vietas nekaunīgus cilvēkus un atbildi parādā nepaliks.

 

Lācis (23. augusts – 21.septembris)

Šis totēma dzīvnieks sniedz pārliecību un mieru. Saprātīgs un pamatīgs, Lācis nepieņem sasteigtus lēmumus, ir pieradis domāt ar galvu. Jūs nevarat cerēt uz pārmērīgu emocionalitāti no viņa puses, bet viņš ir gatavs iestāties par savējiem, izrādot mīlestību nevis vārdos, bet darbos.

Tomēr Lācis nevairās būt slinks, it īpaši, ja viņam ir apātisks stāvoklis, kas izraisa konfliktus ar citiem cilvēkiem.

 

Krauklis (22. septembris – 22. oktobris)

Kraukli parasti vada lielas idejas, tāpēc viņš ar iedvesmu “peld” pa dzīves okeānu. Cilvēkiem patīk atrasties viņa siltajā aurā, kas ir piepildīta ar gaismu. Sabiedriskums un atvērtība padara viņu par lielisku kompanjonu, viņš var atrast izeju no jebkura strīda.

Bet, tiklīdz Kraukļa dzīvē ienāk grūtības, viņš var sākt atsvešināties no cilvēkiem, rīkoties neloģiski, atriebties pāri darītājiem.

 

Čūska (23. oktobris – 22. novembris)

Čūska ir saistīta ar smalkajām matērijām un gariem, starp cilvēkiem ar Čūskas totēmu bieži sastopami arī mēdiji. Čūska prot dziedēt dažādas fiziskas un garīgas kaites un uzskata to par savu svētu pienākumu. Tomēr šie cilvēki reti reklamē savas spējas, viņi ir nedaudz noslēpumaini. Tiesa, nav tik grūti uzminēt viņu labos nodomus.

Apkārtējo cilvēku sliktie darbi piespiež Čūsku iedzelt un doties prom. Viņa nepacietīs negatīvismu un nežēlību.

 

Pūce (23. novembris – 21. decembris)

Pūcēm patīk ap sevi ieskaut patīkamus cilvēkus, Pūces mēdz meklēt piedzīvojumus, taču ne vienmēr ir atbildīgas. Cilvēki ar šo totēmu savā dzīvē var piesaistīt nepatikšanas. Starp Pūcēm ir ļoti daudz skolotāju, audzinātāju, mākslinieku. Viņi vienmēr ir gatavi sargāt savus jaunākos brāļus, tāpēc nereti izvēlas profesiju saistībā ar dabu.

Lasi arī: Andžela Perla nosauc zodiaka zīmes, kurām 2022. gads būs izšķirošs turpmākai dzīvei un liktenim

Tiklīdz kaut kas noiet greizi, Pūce krasi izmainās un kļūst agresīva. Atliek viņu tikai viegli aizskart, un viņa uzreiz paaugstinās balsi.

Zoss (22. decembris – 19. janvāris)

Šis totēma dzīvnieks ir ārkārtīgi mērķtiecīgs un mudina savus padotos būt tādiem pašiem. Viņi ir pārliecināti, ka izvēlas īstās metodes, lai sasniegtu ieplānoto, tāpēc viņi neklausa citu padomus. Šādas personas var vadīt apjomīgu biznesu ar lielu padoto skaitu. No viņiem sanāk talantīgi sportisti, jo ir izturīgi un pacietīgi.

Tomēr sliktos apstākļos Zosis var aiziet galējībās un pārmērīgi lietot alkoholu.

Spread the love

Pievienot komentāru