Izvēlies vardīti un uzzini savu veidu, kā nonākt pie bagātībām!

 

 

 1. Tavas bagātības avots ir publiska profesija.Tavs aicinājums ir atrasties uzmanības centrā. Tev vēlams pievērst uzmanību tādām sfērām kā žurnālistika, modeļu bizness, “lielā skatuve”. Visā visumā, centies kustēties tajā virzienā, kur vienmēr esi kāda acu priekšā.

2. Tu pats – esi savas bagātības avots. Tava loģika, idejas un domāšana iet ne tikai vienā solī ar laiku, bet gan ir vilciena lokomotīve. Tu vari gan efektīvi izstrādāt jaunu sistēmu, gan arī kvalitatīvi “sariktēt” veco. Tavs asais prāts un domu plašums lieliski varēs izpausties jurisprudencē, zinātnē, finansu sfērā.

3. Tavas dzīves galvenā bagātība ir ticība – dziļa, spēcīga un nemaināma. Kalni var mainīt savu atrašanās vietu, jūra var iziet no krastiem, bet tava ticība ir vienmēr kopā ar tevi. Šī fantastiskā īpašība lieliski tev palīdzēs izpausties tādās profesijās, kur nepieciešams palīdzēt citiem, kā piemēram, ārsts, pedagogs, mācītājs.

4. Tava atslēga no bagātību lādes slēpjas kolektīvā, komandas darbā. Ir ļoti svarīgi, lai darba procesa laikā tev apkārt būtu tev dvēseliski tuvi cilvēki: radinieki, kolēģi, pārinieki, mīļotie. Citiem vārdiem sakot, tie, kuri tevi atbalstīs jeburā situācijā un kuriem būs tāds pats viedoklis, kā tev.

5. Viss, kas saistīts ar mājas atmosfēru, mājīgumu un sadzīvi – tas ir tavs ceļš uz bagātībām. Padomā labi par sava restorāna, bāra vai kafejnīcas atvēršanu, par apģērba dizainera, florista, pavāra un pat dārznieka profesijām!

6. Tava dzīve risinās ar devīzi: “Kustība – tā ir dzīve!” Tieši pārmērīgā aktivitāte un pastāvīga kustība uz priekšu var tavā dzīvē atnest ievērojamus ienākumus. Kā? Vienkārši pamēģini sevi pierādīt sfērās, kas saistītas ar tūrismu, ceļojumiem, kā arī dažādiem aktīvā sporta veidiem. Tu redzēsi, ka dzīve sāks uzņemt apgriezienus!

7. Tevi virza nepārvaramas alkas. Pie tam, tam obligāti nav jābūt skopumam un alkām pēc naudas. Tu esi no tiem cilvēkiem, kuri cenšas no dzīves paņemt visu, pēc iespējas izbaudot katru sekundi. Pievērs uzmanību restorānu un izklaides biznesa sfērai. Emociju un baudas pārpilnība, kurus tev sniegs darbs var efektīvi iesaistīt peļņas un naudas plūsmā.

8. Visvisādi šovi, svētki, festivāli – ir tavas bagātības avots. Tu vari kļūt par animatori bērnu svētkos, fotogrāfu, vadītāju, muzikantu. Galvenais, lai tava profesija būtu pilna ar spilgtām krāsām, jo pelēkā, monotonā ikdiena pilnīgi noteikti nav domāta tādiem, kā tu.

9. Laikam jau neviens nesajūt un nejūt līdzi cilvēkiem, kā tu. Tev ideāls būs psihologa darbs, kā arīradoša, kreatīva darbība, kur tu vari sevi parādīt.

10. Stingra laipnība – ir tavs otrais vārds. Tu dzīvo ar devīzi: “Dari labu citiem par labu…” Turklāt tev ir pašam savi stingri principi un nostāja, pie kuriem tu pieturies. Tieši tāpēc tu vari strādāt policijā vai arī dienēt armijā, kā arī sfērāss, kur vajadzīga kontruktīva kritika.

11. Tādiem cilvēkiem obligāti ir jāuzsāk savs bizness, vēlams to saistīt ar celtniecību, jo tieši tā var izveidot ko tādu, kas citiem kalpos vēl daudzus gadus. Tu esi izcils analītiķis un pavisam viegli mācies no citām un savām kļūdām, un tas ir ļoti svarīgi, kad plāno uzsākt savu biznesu.

12. Tev derēs viss, kas saistīts ar metālu un ātrumu. Tu pareizi saprati, tev nepieciešama profesija, kas saistīta ar transportu, pirmām kārtām jau ar automašīnām. Cilvēki brīnīsies par tavas dzīves ātrumu. Tikai neaizmirsti tādā šausmīgā tempā vismaz šad un tad atpūsties, savādāk nelaime neliks ilgi uz sevi gaidīt.

13. Tavs aicinājums uz šīs Zemes – dāvināt apkārtējiem prieku un siltumu. Darbības veids, kas var atnest tev bagātību – izveidot karkasu, izdomāt globālas idejas, apgūt iemaņas. Visā visumā, sagatavot augsni kaut kam masveidīgam un ilglaicīgam.

14. Nāvīga humora izjūta – ir tev vissvarīgākais. Tu vari sevi pierādīt sfērās, kurās šīs spēja ir īpaši svarīga. Jebkurā gadījumā, lai kur tu arī nestrādātu, tu vienmēr būsi kompānijas dvēsele. Galvenais, uzmanīgāk ar jokiem, jo ne jau katrs tos saprot.

15. Tev lieliski piestāvēs profesija, kurai ir saistība ar tīrību un sterilumu. Tu vari būt ārsts, farmaceits vai pat zinātnieks. Galvenais, lai dvēsele paliktu tīra.

16. Tavs naudas plūsmas avots – aiz kalna, aiz jūrām un okeāniem, tāltālā zemē. Starp citu, tev labāk izvēlēties profesiju, kas tieši saistīta ar ūdeni ( tas tavā dzīvē spēlē svarīgu lomu).

Lasi arī: Tests: tas, ko tu redzi, pateiks, kādu pirmo iespaidu tu atstāj uz svešinieku!

Neignorē testa rezultāti, jo šie padomi patiešām ir palīdzējuši daudziem cilvēkiem novirzīt savu naudas plūsmu vajadzīgā virzienā. Vienkārši dari to, kas tev patīk, tajās sfērās, kuras tev ir vispiemērotākās.

Avots:

Spread the love

Pievienot komentāru