Izvēlieties dzīvnieku — un mēs atklāsim jūsu dvēseles tumšo pusi

SIKSPĀRNIS

Ja esat izvēlējušies šo radījumu, tad tevī ir dzelzs spēks un tu esi ļoti aktīvs cilvēks. Tu bieži mēdz no sākuma runāt un tikai tad domāt ko īsti pateici, tādēļ reizēm iekulies nepatikšanās. Tev jābūt prātīgākam.

VĀRNA

Vārna ir nāves simbols. Vārnas ir ļoti gudri cilvēki un ir pat spējīgi imitēt cilvēka balsi. Jūs esat ļoti kreatīvs cilvēks. Tu nebaidies no tumsas un tu zini, ka ir balancs starp tumsu un gaismu. Tu jūties komforti, kad esi viens. Tev ļoti patīk klusums un miers.

Lasi vēl: Viņa ielika dažus banānus vārošā ūdenī un pievienoja nedaudz kanēļa… Sanāca tiešām garšīgi!

PANTĒRA

Maz dzīvnieku sniedz tādu sajūsmu kā viņas. Šim radījumam patīk uzturēties tumsā. Ja tu izvēlējies šo dzīvnieku, tad tu esi liels aizstāvis. Tev ir ļoti laba intuīcija un tieši šādiem cilvēkiem dažreiz piemīt ezotēriskās spējas. Daudzi no šiem cilvēkiem ir ļoti mākslinieciski.

MELNĀ ATRAITNE (ZIRNEKLIS)

Viņa ievada savā upurī indi, kas viņu lēnām un mokoši nogalina. Ja tu izvēlējies šo dzīvnieku, tad tu bieži mēdz ”norauties no ķēdes” kaut ja kāds uz tevi ne tā paskatīsies. Tu esi gatavs savu pretinieku pazemot, apsmiet un iespējams pat piekaut.

MELNAIS KAĶIS

Šis ir melnās maģijas un nāves simbols. Tu esi apveltīts ar labu intuīciju un instinktu, kas tevi bieži vien vada pareizajā ceļā. Cilvēki jums apkārt reizēm nespēj saskatīt jūsu patieso būtību, tādēļ var rasties strīdi. Jūs ļoti mīlat komfortu.

BALTAIS GRIFS

Ja izvēlējāties grifu, tad jūs mīlat risku un esat gatavi uz visu ko jums piedāvā, galvenais lai būtu adrenalīns. Tu atslābināties un nomierināties vari tikai ar ļoti lielām grūtībām. Ja tev galvā ir ienākusi kāda ideja, tad tu esi gatavs kāpt pa galvām, lai visu sasniegtu.

Kurš dzīvnieks esi tu? Dalies komentāros!

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru