Ja pa nakti pamostas: Par kādām saslimšanām mūs brīdina bieža pamošanās naktī

Mošanās no plkst. 1:00 – 3:00: DUSMAS

Bieža pamošanās naktī: Cilvēks, kurš nelabprāt pamostas laika posmā no vieniem līdz trijiem naktī, vēlas gulēt, bet nespēj, piedzīvo dusmas. Šīs emocijas savukārt saistās ar aknu stāvokli. Atkal iemesls var būt pašā emocijā, kā arī aknu slimībā.

Vingrinājums

Lai šajā laika posmā iemigtu, ieteicams dzert vēsu ūdeni, kas nomierina dusmu uguni. Jāveic atslābināšanās vingrinājumi, piemēram “cigun” komplekss, ko iesakām mācīties pie speciālistiem.

Lasi arī: Meitene nosauca 11 depresijas simptomus, par kuriem daudzi klusē; Varbūt jums arī jālūdz palīdzība

Vingrinājuma laiks ilgst aptuveni 15 minūtes, tas palīdz nomierināt enerģiju un nobīda to uz leju, mazina kaislības karstumu un relaksē ķermeni tā, lai pēcāk nāktu miegs. Jāņem vēra, ka cilvēkiem ar klīnisku bezmiegu naktī nevajadzētu ķerties pie viedierīcēm, grāmatām vai citiem traucējošiem faktoriem.

Ja pa nakti pamostas: Mošanās no plkst. 3:00 – 5:00: SKUMJAS

Skumju emocija, kā jau iepriekš minējām, ir saistīta ar plaušu veselību. Tāpēc cilvēkam, kurš mostās šajā laikā, pirmkārt, iesaka atmest smēķēšanu un sākt peldēties. Papildus iesaka vingrinājumus relaksācijai “cigun” mugurkaulam, sjinseņ. Tiklīdz krūtis atveras, tā cilvēks sāk “dziļi elpot” un skumju lēkmes sāk atkāpties.

Vingrinājums

Apsēdieties uz krēsla, nedaudz pielieciet galvu un rokas nolieciet sāņus. Šajā pozā ieelpojiet un izelpojiet. Vērojiet, ko vēl ir iespējams šādā pozā atslābināt, lai ķermenis spētu vieglāk un dziļāk elpot. Kad relaksācija un elpošana padziļināsies, jūs sajutīsiet miegainību.

Ja naktī ir palicis patiešām skumji, tad pretēji uztura speciālistu ieteikumiem, ķīniešu medicīnā iesaka apēst kaut ko saldu, kas palīdzēs mazināt nervu spriedzi. Ar saldumiem šeit domāts kāds žāvēts auglis.

 

Arī interesanti: Bezmiegs un nezini ko darīt? Šī metode palīdzēs, ja grūti aizmigt! SPEID ŠEIT, lai lasītu! 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru