Ja tavs vīrietis nav šāds, tad mīļā, lūdzu neprecies ar viņu!

Viņš ar tevi lielās. Protams, kas par daudz, tas par skādi, tomēr ir jauki, ja tavs vīrietis tevi atbalsta visā un priecājas par taviem panākumiem, it kā tie būtu viņa paša.

Viņš tevis dēļ ir gatavs upurēties – tāpat kā tu. Viņš ir gatavs pārcelties uz citu pilsētu, ja tur tevi gaida tava sapņu darba iespēja, un tu arī viņa dēļ esi gatava uz daudz ko!

Jums ir līdzīgas vērtības. Jūs abi vēlaties vai nevēlaties bērnus, jūs piekrītat vienai dienai nedēļā, kurā darāt to, ko paši vēlaties, neņemot vērā viens otru – lai arī kas tas būtu, jūs dzīvi uztverat līdzīgi un esat spējīgi vienoties par svarīgām lietām.

Viņš joprojām dara sīkās, uzmanību apliecinošās lietas. Piemēram, atver tev durvis, panes smago somu, aiznes tevi līdz mājām, ja esi nogurusi, visu dienu staigājot augstajos papēžos.

Viņš necenšas tevi mainīt. Viņš zina, ka esi nekārtīgāka par viņu, nevēlies gatavot vakariņas – lai arī kas tas būtu, viņš to zina un pieņem.

Lasi vēl: Šādā veidā ir iespējams veicināt, ka tev piedzims dvīnīši – vienkārši lieliski!

Kad domā par precībām, labākais tajā ir ne pati ceremonija, bet gan doma par to, ka kopā pavadīsies savu dzīvi. Tu nevēlies kāzas tikai tādēļ, ka tas ir brīnišķīgs laiks ikviena dzīvē, bet gan tādēļ, ka nespēj iedomāties, ka varētu to kādreiz darīt ar kādu citu.

“Man tu pietrūksti” nav tikai mīļa lieta, ko pateikt. Tā ir realitāte, un tas notiek ne tikai pēc ilga laika – var būt pagājušas tikai divas, trīs stundas.

Jūs plānojat ilgtermiņa lietas. Jūs runājat par kopdzīvi, mājdzīvniekiem, bērniem, mājas iegādi – tādas lietas nerunā cilvēki, kuriem nebūtu mērķis dzīvot kopā mūžīgi.

Tu vari raudāt viņa priekšā, nejūtoties apkaunota. Viņš zina, kurā filmas daļā tev sprāgs laukā viss, kas vien var izsprāgt – tu nebaidies no šīm emocijām, un viņš prot par tevi tajā brīdī parūpēties.

Jūs pazīstat viens otra ģimeni. Tām nav jābūt labākajām attiecībām, bet jūs esat iepazinušies viens ar otra vecākiem.

Viņam rūp tavi draugi. Viņš ļauj tev ar viņiem pavadīt laiku, zina, ko tev nozīmē draudzība un katrs draugs, kurš ir tavā dzīvē.

Viņš tev izsaka komplimentus. Viņš vienkārši nekad nepagurst tev vēl vienu reizi pateikt, ka tu izskaties seksīgi (atceries, ka arī vīriešiem patīk dzirdēt komplimentus).

Ja tev blakus ir šāds vīrietis, apsveicam, esi atradusi īsto!

 

Spread the love

Pievienot komentāru