Kā ar lūgšanu palīdzību atgriezt ģimenē vīru?

Lūgšanu priekšrocības
Lūgšanas par vīra atgriešanu ģimenē nepieciešams skaitīt vien noteiktu laiku. Taču, pirms ķeraties klāt darbiem, sievai no sākuma nepieciešams doties uz baznīcu un attīrīties. Ja rodas vēlme pilnībā attīrīties no visa nelabā, tad tas noteikti arī jādara.
Tikai pēc tam, kad būsiet pabijusi baznīcā, ir iespējams ķerties klāt lūgšanām. Kad būsiet baznīcā, nopērciet pāris palielas svecītes. Tās būs nepieciešamas aizdegt tad, kad vērsīsieties pie Svētajiem pēc palīdzības, un nodzēst, kad lūgšanas būs beigušās. Parasti ar vienu svecīti pietiek pāris dienām.

Lasi vēl: Labākie datumi, kad lūgt par savām vēlēšanām visiem 12 apustuļiem

Lūgšana Pēterim un Fevronijai
Tā paredzēta tiem gadījumiem, kad sāk jukt ārā ģimene un ir tuvu pilnīgai ģimenes iziršanai. Šajā situācijā iespējams visu uzlabot, ja par to lūdz Svētajiem.
“Svētais Pēteri un Fevronija, ieklausieties manās lūgšanās par mīlestību un glābšanu. Lūdzu saglabāt mūsu laulību saticībā un pasargāt to no šķiršanās un sabrukuma. Nostipriniet mūsu laulības saites, un ļaujiet mums vienam otru saprast un izturēties ar cieņu. Sūtiet mums piedošanu un salabšanu. Klanoties jūsu priekšā pieņemu jūsu mīlestību un palīdzību. Āmen.”
Lūgšanu nepieciešams skaitīt tik ilgi, kamēr uzlabosies jūsu attiecības. Ja mēneša laikā attiecības nav izdevies uzlabot, jums nopietni jāaizdomājas par patieso iemeslu, kādēļ vēlaties saglabāt attiecības ar savu partneri. Iespējams, ka jums padomā nebūt nav labas domas, tādēļ augstākie spēki jums palīdzēt nevarēs.

Lasi vēl: Ko darīt, ja neizdodas ieņemt bērniņu? Ekstrasensu ieteikumi

Lūgšana Jaunavai Marijai par vīra atgriešanu
Ja no jūsu ģimenes aiziet prom vīrs un viņš pat redzēt nevēlas savu sievu, noderēs šāda lūgšana. To nepieciešams skaitīt septiņas dienas pēc kārtas. Ja kādu dienu sanāk izlaist šo lūgšanu, visu sāciet no jauna.
“Svētā Jaunava Marija. Tu esi tā, kas pasaulē laida Jēzu Kristu. Tu esi visa dzīvā aizbildne, ģimeņu labklājības veicinātāja. Lūdzu tev par iecietību. Svēti manu vīru un palīdzi viņam atgriezties, jo es nožēloju visus savus grēkus un ar savu lūgšanu es attīru savu dvēseli. Palīdzi nostiprināt manu ģimeni, nostiprini arī mūsu garu un gribu. Piešķir mums abpusēju un tīru mīlestību. Pasargā mūs no nelaimēm un ļaunām acīm. Āmen.”

avots

Spread the love

Pievienot komentāru