Kāda dabas katastrofa pēc savas Zodiaka zīmes esat jūs? Vētra, tornādo vai varbūt cunami?

Mežāzis – plūdi
Mežāža dusmas ir paredzamas un nav nemaz tik bīstamas. Tāpat kā gadu no gada reizi gadā notiek plūdi, tā arī Mežāzis mēdz iziet ārā no saviem krastiem. Parasti neviens diži no tā necieš, Mežāzis vispār negrasās nevienu nogalināt, tikai mazliet pārmācīt. Tas viņiem arī izdodas.
Jūs spējat iedomāties, cik daudz netīrumu nepieciešams pēc tam notīrīt, kad upe kaut mazliet izgājusi no krastiem? Iedomājieties, kas tik pēc tam būs jāžāvē? Lūk, tas ir veids, kā Mežāzis atriebjas. Lai gan Mežāža dusmu uzplūdums būs vien pāris minūtes, sekas jutīs pēc tam vēl dikti ilgi.

Ūdensvīrs – orkāns
Orkāns – tas ir vējš, kas pūš ar vismaz 30 m/s lielu ātrumu. Saprotams, ka vējš ne no kurienes nerodas, turklāt tas nemitīgi pieņemas spēkā. Ja mājām jumti jau tiek rauti nost, iespējams, ka labāk vajadzētu aizdomāties par slēptuves meklēšanu, nevis stāvēt ielas vidū un izbaudīt vēsās gaisa masas. Katram gadījumam iesakām paiet tālāk no kokiem, reklāmas stendiem un slikti noparkotiem velosipēdiem.
Arī Ūdensvīrs ir kā orkāns. Viņi vienmēr brīdina par savu “pūtienu” – vēl tikai mazliet un būs tāda vēja brāzma, ka pēc tam varēsiet lasīt visas lauskas. Jautājums noteikti ir tāds – kādēļ viņos nekad neviens neieklausās? Parasti tak pirms šādām katastrofām ieslēdz brīdinājuma sirēnas.

Zivis – tornādo
Tornādo ir bīstams, spēcīgs un ļoti postošs atmosfēras virpulis, kas mēdz nonest nost jebko, kas tam gadās pa ceļam. Tas nedod iespēju izdzīvot teju nevienam, kas tika tajā ievilkts. Turklāt parasti netālu no tornādo ir labi laikapstākļi, mierīgs, rāms… Zivju dusmas patiešām pielīdzināmas tornādo, viņi nemēdz taisīt plašas scēnas, bet vienkārši ar marmora seju un dusmīgu sejas izteiksmi nogalina ar skatienu ikvienu, kas viņiem sagādā galvassāpes. Šķiet, ka izsprukt no nāves ir pavisam vienkārši, jo pats galvenais ir pārāk tuvu netuvoties. Sapņojiet vien…
Tornado vienmēr ir kustībā. Tas kustās uz priekšu, ievelkot sevī visu, kas tam gadās pa ceļam. Tātad, ja sieviete Zivs ir sadusmojusies un klusībā sēž, tas nozīmē, ka viņa uzkrāj spēkus, lai pēc tam nemanīta pielavītos un uzbruktu, lai jums pat neatliktu iespēja izvairīties. Īsumā – iesakām neatslābināties.

Auns – ugunsgrēks
Auna tuviniekiem ir paveicies visvairāk. Viņiem dienu no dienas tiek atgādināts, kā nepieciešams uzvesties šīs zīmes pārstāvju klātbūtnē: “Nepieļaujiet gāzes noplūdi! Nesmēķējiet gultā! Regulāri pārbaudiet, vai elektrības vadi nav bojāti!” Taču ugunsgrēks bieži mēdz gadīties teju no zila gaisa. Auna dusmas uzliesmo acumirklī, turklāt parasti pat vismazāko nieku dēļ.
Tik tikko viss bija vislabākajā kārtībā, bet te pēkšņi uzjundīja uguns stabs, turklāt, ja nepaspēsiet liesmām uzmest pabiezāku vilnas segu, nebūs iespējams izvairīties no kārtīga ugunsgrēka. Viss, pie kā esat sūri un grūti strādājuši, var vienā mirklī pārvērsties par pelnu kaudzi. Tādēļ upuriem variants ir tikai viens – vai nu dzēst, tādā veidā iegūstot apdegumus, vai arī bēgt un ņemt vērā, ka atgriezties vairs nebūs kur. Izvēle ir jūsu rokās.

Vērsis – cunami
Galvenā cunami bēda ir tāda, ka tas uzrodas pēkšņi. Tik tikko vēl spīdēja saulīte, jūras piekraste bija mierīga un klusa, bet jau mirkli vēlāk – teju sekundes laikā – ūdens atkāpjas, ūdens dzelme atklājas, bet tad krastam pēkšņi virsū triecas desmitiem tonnu smaga ūdens. Pats briesmīgākais ir tas, ka cunami nav iespējams paredzēt, jo katastrofas iemesli var būt daudzi – vētra vai zemestrīce, kas norisinās ūdens dzīlēs kaut kur tālu no krasta.
Saprotat, kur mēs mēģinām jūs vest?
Ja sieviete nereaģē uz dažādām provokācijām, tad tas nenozīmē, ka iekšienē viņai nav kaut kas eksplodējis. Viņai ap to laiku jau iekšā nogranda kārtīga zemestrīce, kas uzjundīja milzīgu vilni uz krastu. Īsumā – kad upuris sapratīs, ka Vērsis ir novests līdz lūzuma punktam, no cunami slēpties būs jau par vēlu.

Dvīņi – smilšu vētra
Lai gan Dvīņi mēdz būt ārkārtīgi dusmīgi, viņiem tik pat ātri arī “atlaiž”. Patiesība ir arī tāda, ka Dvīņu dusmas nav iespējams paredzēt. Redzat smilšu tuksnesi? Tad iesakām tāpat tur nelīst, jo arī smiltīs var būt savs postošais spēks.
Tā arī nav skaidrs, kādēļ topošie upuri dodas smilšu vētras virzienā, taču ir saprotams, kādēļ viņi riskē: viņiem garām tikuši jau 10 karavīri, turklāt viņi visi ir dzīvi. Nekā briesmīga! Lai tiktu smilšu vētrā, ir jābūt patiešām neveiksmīgam cilvēkam. Ar tik pat lielu veiksmi varat doties arī krievu ruleti uzspēlēt. Nepaveicās? Nu, nekas – mēdz arī tā gadīties! Dvīņi nav vainīgi pie tā, ka tieši tagad sākās smilšu vētra. Viņi to nekontrolē.

Lasi vēl: Garšīgi kabacīši ar gaļu, kas priecēs visus ģimenes vēderus un tikai 15 minūšu laikā — mīļākais ēdiens gatavs!

Vēzis – pērkons
Vēža dusmas pielīdzināmas pērkonam. Pērkona laikā mierīgi var staigāt, to var lūkot un baudīt, turklāt justies drošībā. Pats zibens ir kaut kur tālu projām, bet pērkons nekā ļauna nodarīt nevar. Tā smarža, kas virmo gaisā pēc negaisa! Ar Vēžiem ir tāpat: viņi skaļi trako, taču nevienam negrasās nodarīt pāri. Pēc strīdiem viņi jūtas vainīgi, tādēļ steigšus cenšas cept “vainas izpirkšanas” kūkas vai pīrāgus, kas smaržo pēc laimes un miera.
Taču ir viens “bet”: ja kāds Vēzi ilgi un dikti mēģina “novest” tik tālu, vienā jaukā brīdī jūs dabūsiet arī zibeni. Turklāt Vēzis diez vai trāpīs jums nāvējoši: zinātnē ir zināmi gadījumi, kad zibens ir trāpījis vienam un tam pašam cilvēkam vairākas reizes, bet viņš ir izdzīvojis. Šķiet, ka šis cilvēks bija iemīlējies Vēža sievietē.

Lauva – vulkāna izvirdums
Ja jums izdodas novest Lauvu līdz īstām dusmām, par to zinās visi. Viņi skries skatīties, labi saprotot, ka viņi tādā veidā riskē ar savu dzīvi. Kopumā tas ir pielīdzināms vulkāna izvirdumam: kad vulkāns mostas, cilvēkos (pretēji viņu gribasspēkam) rodas pašnāvnieciskas noslieces.
Visi saprot, ka no vulkāna izvirduma ir jāmūk ko kājas nes, taču parasti izvirduma laikā paveras tāds skats, ka visi kā apburti stāv un lūkojas. Par laimi, Lauvas reti kad mēdz atkārtot Pēdējo Pompeju dienu. Lauvām pietiek vien visiem parādīt savus nolūkus, lai apkārtējie zina un saprot, ar ko viņiem ir darīšanas.

Jaunava – sniegputenis
Jaunavas nekad nekļūst niknas bez pamatojoša iemesla, viņas parasti to dara kā atbildes reakciju noteiktam pāri darījumam. Jaunavas parasti cenšas jau laikus pasniegt sarakstu savai otrajai pusītei, kurā norādītas visas tās lietas, kas viņu var aizkaitināt, reizēm pat divos eksemplāros un ar savu parakstu – katram gadījumam. Nesatraucieties, jo Jaunavas pasniegs arī izdzīvošanas instrukciju, ekipējumu un medikamentus. Īsumā – tas ir tāpat, kā ar sniega vētru vai sniegputeni, jo tajās parasti iekļūst tikai iepriekš sagatavojušies cilvēki: alpīnisti, ceļotāji un zinātnisko ekspedīciju dalībnieki.
Taču pat iepriekšēja sagatavotība diemžēl ne vienmēr palīdz, jo stipras sniega vētras vai sniegputeņa laikā ir ļoti grūti orientēties. Tāpēc, ja grasāties strīdēties ar Jaunavu, sagatavojieties tam, ka jau pēc minūtes būsiet zaudējuši visas savas orientēšanās spējas un jūs spēsiet tikai mirkšķināt ar acīm. Labāk muti nemaz nevērt vaļā, citādi vārna vēl ielidos.

Svari – liels sausums/ sausuma periodi
Svari nekad neuzsāk histēriju, nekrīt panikā, nesit ar kāju pret zemi un nesit ar priekšmetiem, kas atrodas tiem pie rokas. Svari nav pārliecināti, vai tas ir tā vērts. Varbūt uzklausīt un piedot? Varbūt gluži otrādi – nolinčot un izmest no savas dzīves? Svariem ir nepieciešams pārdomu laiks, tādēļ nenovērsiet viņiem lieki uzmanību. Kamēr Svari pieņem lēmumu, viņu upuris lēnām zaudē savas dzīvīguma pazīmes, atņemot tiem visu mitrumu, bez kā dzīve vispār nav iespējama.
Upuris aplaiza savas izkaltušās, sausās lūpas un cer, ka beidzot varētu dabūt ūdeni, sliktākajā gadījumā nāvi, kas viņu atbrīvotu no ciešanām. Lieki pieminēt, ka parasti Svaru upuri izdzīvo, jo viņi bieži par citiem tomēr apžēlojas. Jums tā neliekas? Jūs domājat, ka labāk uzreiz nogalināt bez jebkādām mocībām? Tad jūs patiešām neko nesaprotat no patiesām dusmām.

Skorpions – zemestrīce
Ja jūs esat pašnāvnieks, tad varat izmēģināt nokaitināt Skorpionu. Tas tādēļ, ka Skorpioni par sīkumiem neaizsvilstas – viņi parasti ķeras uzreiz vērsim pie ragiem un atrod problēmas sakni un būtību. Skorpionu visbiežāk izmantotais paņēmiens – sagraut upurim zemi zem kājām.
No zemestrīces nav iespējams paglābties. Tas ir pats par sevi saprotams, jo nav patvēruma no kaut kā tāda. Kopumā tas ir viss, kas jums jāzina par Skorpionu dusmām. Ā, nē! Lūk, vēl kaut kas: lielākajā daļā gadījumu ir iespējams noteikt, cik stipra (ballu skalā) būs zemestrīce. Saprotams, ka tas īsti nepalīdzēs, bet varbūt atvieglos situāciju.

Strēlnieks – lavīna
Strēlniekiem vispār īsti nepatīk dusmoties, jo viņi zina, ka strīda laikā noteikti kāds cietīs. Strēlnieku dusmām piemīt postošs un nāvējošs spēks, bet paši šīs zīmes pārstāvji ir iejūtīgi un pat ļoti cilvēcīgi. Lūk, tāds ir šis paradokss. Tādēļ Strēlnieki mēdz dusmoties pēc tāda paša principa, pēc kāda nogrūst lavīnas.
Tāpēc, ja manāt, ka Strēlnieks pēkšņi sācis skaļi runāt un plaši žestikulēt, iesakām izsaukt helikopteru un tīties prom cik ātri vien iespējams. Ja nepaspēsiet, tad ko nu vairs. Tāpat ar Strēlniekiem tiekas tiekas tikai izmisuši cilvēki (šāda tipa: alpīnisti, kalnā kāpēji, kalnu slēpotāji). Katra no zīmēm, kas sapinusies ar Strēlnieku, pati lai tagad tiek ārā no lavīnas.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru