Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Kas es biju iepriekšējā dzīvē

1. Kas es biju iepriekšējā dzīvē: Iepriekšējā dzīvē tu esi gudrais un pravietis.

Jūsu eksistence tika pakļauta augstākai izlūkošanai, kas palīdzēja jums noteikt notikumu gaitu. Jūs pieņēmāt cilvēkus, devāt viņiem vērtīgu padomu. Jūsu dzīvē nebija vietas uztraukumam un aizspriedumiem. Tu esi gudrības avots, kas tev ienācis no Visuma.

Būtība un atvērtība bija jūsu galvenās īpašības. Jūs esat apmierināti ar mazajiem un nezinājāt, kā skaust, izjust dusmas un citas negatīvas sajūtas. Tagad izmantojiet pagājušo gadu pieredzi, iemācieties izmantot savu sesto sajūtu. Tas palīdzēs jums novērst visas nepatikšanas un noteikti padarīs jūs par laimīgu cilvēku.

 

2. Jūsu iepriekšējā dzīve bija neparasta.

Jūs varētu komandēt pārejas pa pasauli. Jūsu spēkos bija sadalīt cilvēkus pēc to nopelniem vai negatīvām raksturīgām iezīmēm vienā vai otrā dimensijā.

Pastaiga uz pasaulēm tika novērtēta ar zelta masu, tāpēc jūs bijāt ne tikai gudri, bet arī pasakaini bagāti. Tagad šīs zināšanas ir zaudētas gadsimtiem, bet jūs joprojām varat sākt redzēt izredzes, kas pieejamas izredzētajiem. Domājiet, vai jūs redzējāt sapņus, kas pēc tam piepildījās vai parādīja jums vērtīgu informāciju? Varat izmantot daļu no iepriekšējās dzīves dāvanas. Lai to izdarītu, mēģiniet atcerēties attēlus, kas nāk pie jums sapņos.

 

3. Jūsu iepriekšējā dzīve ir saistīta ar mākslu.

Tu esi atzīts veidotājs, kura šedevri bija izkliedēti visā pasaulē. Tas varētu būt gan mākslinieka aicinājums, gan slavenais arhitekts. Jūsu dzīvē viss bija pakļauts skaistumam, un jūs varējāt redzēt detaļas, kas nav pieejamas vienkāršajai cilvēka acij.

Skaisti meistardarbi, ko jūs varat radīt reālajā dzīvē, ja jūs pārtraucat pretoties iekšējai dāvanai un sākat attīstīt savus talantus. Kas zina, varbūt, jūs esat neatpazīts ģēnijs, kas dzīvo un gaida, kad jūs sākat dzīvot tieši to dzīvi, ko liktenis ir sagatavojis jums.

 

4. Jūsu aicinājums pagātnes dzīvē ir precīza zinātne.

Jūs spējāt veikt analīzi un veikt precīzus aprēķinus. Jūsu smadzenes, tāpat kā dators, spēja radīt fantastiskus aprēķinus, uzreiz analizējot vairākus notikumus vai gadījumus. Un tagad, visticamāk, jūs aizrauj skaitļi, precīzijas instrumenti un elektronika.

Nav zināms, kā jūsu dzīve izrādīsies, bet, ja jūs neievērojat savu aicinājumu, jūs varat palaist garām attīstību, veiksmi, atzīšanu un bagātību.

 

5. Jūsu iepriekšējā dzīve ir saistīta ar zinātni.

Jūs bijāt skolotājs vai mentors, kurš rūpīgi nodod uzkrātās zināšanas nākamajām paaudzēm. Tevī dzīvoja mācīšanās gars un spēja iemācīt tiem, kas jūs klausījās, visu, ko tu pats zināji.

Šādu dāvanu mūsdienu pasaulē nevar ignorēt. Jūs varat kļūt par dzimtenes līderi, ievilināt cilvēkus ar jums, dot viņiem zināšanas, cerību un dzīves veidu, kas ir pilns ar aizraujošiem pētījumiem. Esiet godīgi ar sevi un, ja jūs aicina zinātnes pasaule, neignorējiet jūsu sirds impulsus.

Lasi arī: Tests: ko jūs vispirms darītu šajā situācijā? Rezultāts var daudz pastāstīt par jums!

6. Jūsu aicinājums pagātnes dzīvē ir atvērt cilvēkus savai nākotnei.

Jūs varētu būt bijis veiksmīgs stāstītājs, pareģis vai dziednieks, dziesminieks, kurš dziedāja dziesmas par to, kas sagaida pasauli. Jūsu sirdī vienmēr ir precīzi uztvertas cilvēku ciešanas un jūs esat patiesi vēlējies palīdzēt viņiem tikt galā ar nepatikšanām.

Protams, un tagad jums ir asa sestā sajūta, kas vienmēr palīdz jums izvairīties no nepatīkamiem notikumiem, paredzēt nepatikšanas vai ātras, patīkamas ziņas. Nezaudējiet šo lielisko sajūtu un noteikti dalieties tajā ar citiem. Varbūt pamodiniet sevī dziednieka dāvanu, un jūs varat palīdzēt cilvēkiem tikt galā ar slimībām.

Avots

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru