Ko nekādā gadījumā nedrīkst dāvināt jaunajā Suņa gadā?

Jaunajā 2018. gadā aizliegts dāvināt:
Zobu pasta, dušas želeja, šampūns
Pirmkārt, jautājums – vai jums bieži nācies redzēt suņus, kuriem patīk kost? Atbilde ir acīmredzama. Tieši tādēļ mēs lieku reizi atgādinām, ka dāvināt kādam higiēnas preces ir nepieklājīgi. To var uztvert kā mājienu netīrībai. Tāpat nevajadzētu dāvināt cilvēkam kosmētiku, ja nezināt, kas šim cilvēkam vislabāk patīk.
Nevajag riskēt uz savu galvu.

Lasi vēl: Vīriešu vidū ir problēma, ka viņi pārāk ātri ”beidz”, bet ko darīt? Lūk, ar šo paņēmienu tu varēsi mīlēties stundu no vietas!
Kaķi
Jaunajā Dzeltenā Zemes Suņa gadā nekādā gadījumā nedrīkst dāvināt kaķus. Tas var nākotnē radīt strīdus mājas saimnieku starpā. Īstenībā jau dzīvniekus vispār nevajadzētu dāvināt, ja jums netika tas prasīts.
Dažādi priekšmeti mājoklim
Par sliktu lietu tiek uzskatīts dāvināt cilvēkiem halātus, istabas čībiņas, dvieļus, traukus un līdzīga veida mājai paredzētus priekšmetus. Tos var dāvināt jebkurā citā brīdī, bet tikai ne uz Jauno gadu.

Lasi vēl: Cilvēki, kuri pirmo reizi nodarbojās ar seksu tikai pēc kāzām stāsta kā tas īsti bija
Kaklarotas
Jūs noteikti saprotat, ka tas asociējas ar suni.
Jebkādas dāvanas, kas tiek liktas ap kaklu, var tikt uzskatītas par slogu, kas liedz dzīvniekam (šajā gadījumā Suņa gada pārstāvim) būt brīvam. Vislabāk nemaz nedāvināt nekādas kaklarotas, ja kārtīgi nezināt šī cilvēka gaumi.
Nauda
Jaunajā 2018. gadā noteikti nevajadzētu dāvināt naudu, ja nevēlaties izrādīt sevi kā vienaldzīgu cilvēku bez jebkādas fantāzijas. Šāda dāvana var likt domāt par saņēmēja finansiālā stāvokļa nepietiekamību.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru