Konkrēti šīm zodiaka zīmēm 2017. gada rudenī ir jābūt ļoti uzmanīgām mīlestībā

SKORPIONS

Ieteicams būt piesardzīgam, veidojot jaunas attiecības. Mēģiniet neko nesasteigt un visam ļaujiet ritēt savu gaitu! Pastāv augsta iespēja, ka tieši šajos rudens mēnešos sastapsiet kādu, kurš jūs pamatīgi pievils, radot pilnīgi citādāku iespaidu par sevi. Tā vietā, lai uzreiz mestos grāvī iekšā un ļautos kaislībām, apdomājieties, vai jūs tam maz esat gatavi! Lai izvairītos no liekām ciešanām un sirds sāpēm, nesasteidziet attiecības, ja šis partneris būs jūsu vērts, tad viņš paliks, taču, ja nebūs, tad pazudīs bez vēsts.

Skorpionus, kuri ir attiecībās, var piemeklēt dažnedažādi pārbaudījumi, kas saistīti ar mīlestību. Esiet prātīgi, un nepārmetiet saviem partneriem par nenozīmīgām lietām! Būt stabilam ir to vērts. Varbūt pienācis laiks nodoties sportiskām aktivitātēm, lai uzlabotu savu fizisko formu un nodrošinātu emocionālu stabilitāti?

MEŽĀZIS

Šis jums būs pārmaiņu laiks, kad daudzi Mežāži pārtrauks attiecības ar daudziem cilvēkiem. Tas obligāti nenozīmē, ka attiecības ar mīļoto cilvēku, bet daži no paziņu loka jūs var tik ļoti pievilt, ka nolemjat vairs turpmāk ar viņiem nekontaktēties.

Attiecībās esošie Mežāži pieķers sevi pie atziņas, ka attiecības viņus sāk negatīvi ietekmēt – parādīsies vēlme atlikt darbus uz pēdējo brīdi, tikai, lai vairāk laika veltītu savai otrajai pusītei. Taču, kā zināms, attiecības nedrīkst ietekmēt darbu, un šīs lietas ir strikti jānodala. Tāpēc centieties darbus padarīt pēc iespējas ātrāk, aprunājieties ar savu mīļoto cilvēku, un centieties tam rast kādu kopīgu risinājumu. Jo ātrāk to izrunāsiet, jo mazāk jautājumu sekos pēc tam.

Spread the love

Pievienot komentāru