Kura Grieķu dieviete tu esi balstoties uz savu zodiaka zīmi?

Zivīm ir paveicies, jo viņām tikusi mīlestības un skaistuma dieviete Afrodīte. Šī daiļā būtne nespēja izturēt mīlestības stiprās jūtas un metās no klints jūrā. No Zivīm nekad neatņems dramatismu un melodrāmas.

Aunus pārvalda viena no visievērojamākajām grieķu dievietēm – Atēna. Viņa ir ļoti gudra, viņas galvenās stihijas ir zinātne un militārā joma. Vīrieši Auni ir ļoti drosmīgi un sportiski, bet sievietes Auni ir ļoti apņēmīgas un gudras.

Vēršus ar savu labvēlību apdāvina Dēmetra, kas ir auglības un zemkopības dieviete. Viņa ciena godīgu darbu un priecājas par visparastākajām lietām. Tieši tādēļ Vērši visvairāk no visām zīmēm ciena labu vīnu un gardu ēdienu. Taču viss nav tik vienkārši, kā šķiet, jo Vērši ir priecīgi un apmierināt ar dzīvi tik ilgi, kamēr vien viņus neviens neaiztiek, taču, līdzko kāds viņus aizvainos – sagaidiet atriebšanos, turklāt tā būs ļoti drastiska un skarba.

Lasiet vēl: Lūk, kā iegūt labāko vienas nakts seksu! Ha!

Dvīņus pārvalda Irīda, kas ir visu dievu vēstnese. Viņa izplatīja ziņas un rīkojumus pa visu pasauli, pat devās uz mirušo valstību. Arī Dvīņiem piemīt vieglas darba gaitas, kaisle pret ceļošanu un dažādām avantūrām.

Vēžus sargā visu stihiju māte – Gēja. Viņa bija zemes, debesu, jūras un titānu māte. Tā ir dabas vara, kas veltīta gudrībai un labai sirdij. No Vēžiem sanāk lieliski vecāki, kas rūpējas par savām atvasēm, kā arī labi ģimenes cilvēki.

Pār Lauvām valda Hēra, kas bija viena no Olimpa dievietēm, Zeva māsa un sieva. Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši līderi, kas necieš sāncenšus un cenšas tos noslaucīt no zemes virsmas.

Jaunavām raksturīga spēcīga taisnīguma izjūta, kuru pavada objektivitāte un integritāte. To var ļoti viegli paskaidrot, jo šajā zīmē dzimušos pārvalda grieķu taisnības dieviete Temīda, kuras lūpas vienmēr stāsta tikai patiesību.

Neizlēmīgā Persefone, kas grieķu mitoloģijā ir Zeva un Dēmetras meita, valda pār Svariem. Šai skaistai grieķu dievietei pievērsa uzmanību Apollons un Arejs, taču viņa tā arī nespēja pieņemt lēmumu. Galu galā viņu nozaga Aīds un aizvilka viņu uz savu mirušo valstību, kur viņi laimīgi arī dzīvoja. Arī Svari atšķiras no citiem ar savu neizlēmību un nemīl uzņemties atbildību.

Skorpionus pārvalda biedējošā Hekate – pazemes dieviete. Viņa ir pazīstama sava sliktā rakstura un maģisko darbību dēļ, vēl viņa vienmēr sola labu medījumu un uzvaru karā. Skorpioni ir ārēji ļoti pievilcīgas zīmes, viņi burtiski pievilina sev apkārtējo cilvēku uzmanību. Skorpionos bieži iemīlas, viņi ir vienlaikus skaisti un briesmīgi.

Strēlniekus pārvalda Artemīda, kas ir medību dieviete un visa dzīvā uzraudzītāja. Strēlnieki pārvalda integritāti un viņi spēj ar savu gudrību un mieru pieņemt atšķirīgus viedokļus. Ar vienu roku viņi medī, bet ar otru aizsargā vājos un neaizsargātos.

Lūk, tieši šādas grieķu mitoloģijas dievietes pārvalda katru no Zodiaka zīmes sievietēm. Laiku pa laikam ieklausieties tajā, ko jums čukst jūsu dievietes, jo viņas jums sniegs pareizās atbildes.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru