Kuras zodiaka zīmes reizēm mēdz būt neadekvātas un dīvainas?

Zivis
Dusmīgais muļķis. Zivis saprot, ka visiem interesē tas, kas viņi ir un kas ar viņiem notiek (patiesība ir pilnīgi pretēja, jo visiem ir pilnīgi nospļauties par viņiem). Viņi slēpjas savās mājās, galviņā izdomā un pārcilā savas izdomātās dusmas un aizvainojumus, lai veidotu briesmīgu, asinskāru atriebību. Viņiem plāni ir tik pat grandiozi, cik neizpildāmi. Jo tie ir pilnīgi muļķīgi.
Auns
Impulsīvais muļķis. Aunu dzīves moto ir “No sākuma izdarīšu, tad padomāšu”. Aunu vislielākā problēma ir tāda, ka viņi nekad nedomā, ko dara. Kam tas ir vajadzīgs? Problēma ir tāda – jo stulbāks Auns, jo spēcīgāk viņš ir pārliecināts, ka ir nepārspējams un visgudrākais.
Vērsis
Spītīgais muļķis. Vērši apzinās, ka teiciens “Kā teikšu, tā arī būs” ir ļoti spēcīgs un spēj ietekmēt apkārtējos cilvēkus. Kad viņi saprot, ka tā nebūt nav, viņi sāk ietiepīgi ar galvu skriet sienā, tīri principa pēc. Taču brīdī, kad apkārtējie norāda uz Vērša muļķību, viņš tikai atbild, ka viņu piespieda to darīt.

Lasi vēl: Frāze pēc kuras vīrietim 100% mīļākās nebūs!
Dvīņi
Vieglprātīgais muļķis. Pateiks aizvainojumu, iespļaus dvēselē, nodos un vienkārši tāpat piekrāps. Tāpēc, ka viņiem tā jautri! Bet pēc tam viņi ar nevainīgu acu skatienu ies visiem klāt un prasīs: “Kas noticis?” vai arī “Tu apvainojies? Bet kādēļ?” Viņi no sirds nesaprot, kā cilvēkiem var rasties kaut kādas domas un jūtas: tak tikai viņi vienīgie ir gudri. Pārējie, saprotams, ir muļķi un pilnīgi ambāļi.
Vēzis
Dievbijīgais muļķis. Vēzis atrod sev kaut kādu “pareizo dzīves ceļu”, ar kuru tagad cenšas kā aptaurētais sadzīvot. Labi, lai jau viņi dzīvo savu dzīvi, bet viņi lien virsū apkārtējiem ar savu dvēseles glābēju runām, sakot, kā ir vai nav pareizi. Problēma tajā, ka no reālās dzīves viņi neko īsti nezina.
Lauva
Patmīlīgais muļķis. Lauvas uzskata sevi par pasaules karaļiem, turklāt dala pasauli divās daļās: svešinieki un draugi. Turklāt viņi vispār neizprot cilvēkus, tādēļ svešinieki viņiem ir idioti, bet draugi – nodevēji. Lai vai kā, Lauvas tas nesatrauc, jo viņi savā mazajā galviņā iedomājas, ka galvenais ir nevis būt, bet šķist krutiem.
Jaunava
Muļķis ar ārsta norīkojumu. Visi pārējie ir vienkārši muļķi, bet Jaunavas ir muļķi ar ārsta norīkojumu. Ja Jaunavas ir kaut ko ieņēmušas galvā, nav ne mazākā jēga iebilst, jo viņi ir izdomājuši katru nākamo soli.

Lasi vēl: Salāti ”Iedomu fantāzija” – jaunas un netipiskas garšas buķete
Svari
Patētiskais muļķis. Svariem ļoti patīk apspriest mākslu, skaistumu, estētiku, mūsdienās aktuālo un bezdibeni. Diemžēl viņi aiz sevis traukus nenomazgās, arī ar naudas pelnīšanu ir tā švakāk. Viņiem ļoti nepatīk, ja runas par mākslu un skaistumu tiek jauktas kopā ar sadzīviskiem jautājumiem.
Skorpions
Ciniskais muļķis. Skorpioni uztver sevi kā likteņa lēmējus un varenus burvjus. Viņi uzskata, ka visi pārējie ir pilnīgi muļķi. Cilvēki ir vien resurss, kuru var pēc vajadzības izmantot. Ļoti nepārsteidzošs ir fakts, ka viņi bieži vien tiek pasūtīti tur, kur pats karalis dodas ar kājām. Visi viņiem ir kaut ko parādā. Vai tad tā nav?
Strēlnieks
Muļķis – skandālists. Viņi piedod tiem, kam vajag, bet pārējiem gatavi kaut smadzenes izkvēpināt, padarot viņiem dzīvi ārkārtīgi briesmīgu. Strēlnieki dievina kliegt, lidināties ar savām dusmu siekalām, neapdomāti mētāties ar necenzētu leksiku un provocēt skandālus uz līdzenas vietas. Troksnis ir liels, bet jēga no tā nav nekāda.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru