Kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir superīgākie tēti: “Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Mehdi versija

3. vieta – Strēlnieks

Protams, Strēlnieki izceļas ar to, ka viņus ir grūti ielikt kādā rāmī. Bet tipiski šīs zīmes pārstāvji agri saprot, ka bērni ir viņu pašu turpinājums. Un bērnu dēļ šie vīrieši ir gatavi gāzt kalnus, lai arī no malas tēva-bērna attiecības var šķist vēsas. Patiesībā šie tēvi ir gatavi upurēt daudz ko, lai tikai viņu bērniem viss būtu labi.

2. vieta – Dvīņi

Atbildīgie Dvīņi pārliecinoši ieņem šī topa otro vietu, un tas nepārsteidz. Šiem cilvēkiem pienākumu ir vairāk nekā tiesību. Un, audzinot bērnus, šī pārliecība izpaužas ļoti spēcīgi. Šīs zīmes pārstāvis vienmēr būs gatavs pavadīt laiku kopā ar bērnu. Joki, strīdi, spēles un daudz sarunu – tas viss ir par šādu tēti.

1.vieta – Vērsis

“Vērši ir paši labākie tēti. Viņi ļoti rūpīgi un uzmanīgi pieiet katram bērnu audzināšanas mirklim: barošana – pa stundām, attīstošās spēles – atbilstoši vecumam. Ikvienai lietai ir paredzēts savs laiks un Vērsis vienmēr būs izdomājis rīcības plānu”, norāda “Ekstrasensu cīņu” uzvarētājs Mehdi Ebragimi Vafa.
Lasi arī: Dzēra bez uzkodām: publiski kļuvis pieejams video no Laimas Vaikules un Allas Pugačovas uzdzīves

Pie šīs domas pieturas arī daudzi astrologi, tāpēc nav pamata šaubīties par Vēršu tēvišķajām īpašībām. Šiem tētiem vienmēr viss iet pēc plāna, bet mērķus viņi stāda pašus drosmīgākos.

Spread the love

Pievienot komentāru