Lūk, ar kuru horoskopa zīmi viņš precēsies! Vai jums saskan?

Dvīņi: Strēlnieks
Šī būs radniecīgu dvēseļu laulība! Dvīņi un Strēlnieki ir līdzīgi daudzos līmeņos. Abas šīs zīmes ciena brīvību un piedzīvojumus, kā arī ienīst garlaicību un dīkstāvi. Viņi abi kopā uzziedēs un viens otra dzīvē ienesīs prieku, taču arī viņiem patīk laiku pa laikam pabūt vienatnē. Viņi lieliski sapratīs, kad pienāks laiks sniegt savai otrajai pusītei mazliet telpas un atelpas. Strēlnieki nebūs pieprasīgi, un tas ļoti daudz ko nozīmē Dvīņiem.

Vēzis: Vērsis
Vērsis spēs dalīties ar visām emocionālajām vērtībām par ģimeni, mīlestību un saticību, kādas ir Vēzim. Viņu laulība būs ļoti solīdas, un, ja gadījumā radīsies kādas problēmas, tad viņi abi spēs tās atrisināt un pēcāk piedot to visu.

Lauva: Strēlnieks
Šis ir viens no visjautrākajiem pāriem, ar kuriem visi vēlas būt kopā un atrasties viņiem blakus. Šis ir pāris, kas iedvesmo. Gan Lauvas, gan Strēlnieki ir ekstraverti, kuriem patīk būt uzmanības vidū, turklāt viņi stimulē un iedvesmo viens otru. Kad Lauva apprecas ar Strēlnieku, notiek vispatiesākie brīnumi!

Jaunava: Mežāzis
Jaunava un Mežāzis nav elpu aizraujošākais pāris, taču viņu attiecības ir noturīgas. Viņiem ir daudz kopīgu un labu īpašību – praktiskums, ieturētība, mīlestība pret darāmo darbu. Viņi viens pret otru izjūt cieņu un apbrīnu. Jaunava, kas izvēlēsies par savu dzīvesbiedru Mežāzi, būs laimīga, jo viņiem būs ilgas un noturīgas laulības.

Lasi vēl: Pazīmes, ka patiesībā tava labākā draudzene ir tavs dvēseļu radinieks, kurš sūtīts no augšas

Svari: Dvīņi
Svari, kas izvēlēsies precēties ar Dvīņiem, būs ļoti laimīgi pāri, jo būs apprecējuši sev visideālāko partneri. Abas Zodiaka zīmes ir ļoti kaislīgas, pievilcīgas un nav greizsirdīgas. Viņiem ir daudz kas kopīgs, kas sevī ietver arī lielu dvēseliskumu un intelektu. Šie abi savienojas ne tikai ar ķermeņiem, bet arī ar savu saprātu, kas sinhronizē viņus daudz augstākā līmenī.

Skorpions: Vēzis
Skorpioni lieliski spēj sadzīvot ar Vēžiem. Jebkāda saikne šo abu zīmju starpā ir ļoti spēcīga. Viņi spēj savienoties visdažādākajos līmeņos: emocionāli, fiziski un garīgi. Vēžiem klusībā patīk tas, ka Skorpioni ir greizsirdīgi, jo tas liek viņiem justies mīlētiem. Skorpions ir pateicīgs, ka viņa intensīvā kaisle neatbaida Vēzi, bet gan pievelk viņu.

Strēlnieks: Ūdensvīrs
Gan Strēlniekam, gan Ūdensvīram patīk ceļot, patīk pārmaiņas, datori, saziņa, turklāt abi ciena viens otra oriģinalitāti un unikalitāti. Neviens no šī pāra neuzdrošināsies norādīt uz nepilnībām vai kaut ko, kas būtu jāmaina. Abi nekad nezaudēs savu humora izjūtu vai simpātijas. Viņu bērni būs viņiem vislabākie draugi, kas sniegs dzīvībai jēgu.

Mežāzis: Vērsis
Mežāžiem un Vēršiem būs viena no visu laiku labākajām laulībām, jo tā tiks balstīta uz seksuālo saderību, kopējām interesēm, kā arī abpusēju cieņu. Viņiem būs lieliska mājvieta, kuru izveidos Vērsis. Gan Mežāzis, gan Vērsis ir radoši, tādēļ viņi ir ļoti saderīgs un viens otram uzticīgs pāris.

Ūdensvīrs: Dvīņi
Lai gan šis pāris bieži strīdēsies, viņiem būs ļoti laba kopdzīve. Šo zīmju starpā ir daudz kas kopīgs, tādēļ viņu laulības dzīve palīdzēs abiem attīstīties, jo viņu attiecības attīstīsies un augs līdz ar viņiem. Tā kā Ūdensvīri ir ļoti unikāli un vienmēr tendēti attīstīties, Dvīņiem nekad nebūs garlaicīgi.

Zivis: Zivis
Šādai savienībai ir visas iespējas izdoties. Kādēļ gan Zivīm nesatikt kādu, kas ir tieši tik pat romantisks, radošs, emocionāls un pašaizliedzīgs, kā viņi paši? Neviens cits nespēs saprast Zivis tik labi, kā viņus saprot pašas Zivis. Viņi viens otru atbalstīs, uzmundrinās un vajadzības gadījumā arī mierinās, bet viņu abpusējā spēja piedot un aizmirst pāri darījumu palīdzēs tikt galā ar jebkurām dzīves un ģimenes problēmām.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru