Lūk, ko katras zodiaka zīmes vīrieši nevar ciest sievietēs

Dvīņus

kaitina nerunīgas sievietes, jo šīs zīmes vīrieši vienmēr ir ļoti priecīgi par kaut ko parunāt, tomēr, ja sieviete nav spējīga šo sarunu uzturēt, viņi ļoti ātri zaudē interesi pret viņu.

 

Vēži

nevar ciest vulgāras un neaudzinātas sievietes, kā arī tādas skaistā dzimuma pārstāves, kuras neizrāda nekādu interesi par to, ko viņi dara. Šīs zīmes pārstāvji ir pārliecināti – ja viņi no gultas ir izkāpuši ar nepareizo kāju, tad sievietēm viņi ir jāpažēlo un jānomierina!

 

Lauvas

kaitina par sevi nepārliecinātas sievietes ar kompleksiem tāpat viņi nevar ciest sievietes, kuras viņus nenovērtē un neizsaka komplimentus. Šīs zīmes vīrieši uzskata, ka sievietei ir jāatbalsta visas viņu darbības.

 

Jaunavas

tracina tas, ja sieviete apgriež visu viņu pasauli kājām gaisā, viņus kaitina nemazgāti trauki, nekārtība mājā un sievietes nevīžība!

 

Svari

nemīl vājas sievietes, viņi no tādā sievietēm bēg kā no uguns, jo šīs zīmes pārstāvji baidās no atbildības, tāpēc tiecas visu uzkraut uz savas sievietes spēcīgajiem pleciem.

 

Skorpioni

nevar ciest viegli iegūstamas sievietes, viņus kaitina dāmas, kuras cenšas izsaukt viņos greizsirdību, turklāt viņus ļoti viegli sanikno sievietes asaras un histērijas.

 

Strēlniekus

tracina aprobežotas sievietes, taču viņus spēj nokaitināt arī pārāk saimnieciskas un pārlieku izsmalcinātas sievietes. Tāpēc ļoti izteikta etiķetes ievērošana un pareizo vārdu meklēšana jebkurā sarunā noteikti tracinās šīs zīmes vīriešus!

Lasi arī: Sievietei sejā tika injicēts cements- paskaties, kā viņa izskatās tagad, pēc 10 gadiem!

 

Mežāžiem

nepatīk izaicinoši ģērbtas sievietes, jo viņi nemīl vulgaritāti. Tāpat arī viņus tracina lielas pļāpas, kurām patīk tenkot!

 

Ūdensvīriem

nepatīk tādas sievietes, kuras ierobežo viņu brīvību. Viņiem nepatīk, ja sieviete cenšas pastiprināti rūpēties par viņu veselību un uzturu. Respektīvi, viņiem nepatīk sievietes – mammas, kuras mūžīgi cenšas viņus pieskatīt.

 

Zivis

nemīl sievietes “bez rozīnītes”. Viņus tracina tādas skaistā dzimuma pārstāves, kuras neinteresē nekas cits kā tikai viņas pašas. Sievietes bez bagātas iekšējās pasaules nav šīs zodiaka zīmes vīriešu vērtas!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru