Lūk, kurām zodiaka zīmēm Jūnijā veiksies mīlestībā!

4. vietu ieņem Svari

Šis gads Svariem būs piemērots, lai atrastu savu ideālo cilvēku vai sakārtotu esošās attiecības ar savu partneri. Neskatoties uz jūsu attiecībām šis mēnesis iesāksies negatīvi.

Nebūs piemērots laiks, lai rīkotu romantiskus vakarus kopā. Lai izbēgtu no strīdiem mēģiniet savas dusmas un emocijas kontrolēt. No 6.jūnija Venēra būs jūsu pusē un tā ietekmēs jūs pozitīvi. 26. datumā jābūt īpaši mierīgiem un nosvērtiem.

3. vietu ieņem Mežāži

Ļoti labs laiks, lai sakārtotu savas attiecības ar otro pusīti. Planēta Venēra šajā laikā īpaši ietekmēs jūsu enerģētiku. Mēnesim sākoties tas liksies negatīvs, taču vēlāk viss nostāsies savās vietās.

No 6. – 10. jūnijam tu jutīsies enerģijas pilns. Šis periods piemērots, lai atbrīvotu ārā savu māksliniecisko pusi. Jums ar partneri vajadzēs lielu spēku, lai nokārotu savas attiecības.

Lasi vēl: Vai jūs arī uz nakti atstājiet ūdens glāzi pie savas gultas? Nekad nedzeriet šo ūdeni no rīta!

2. vietu ieņem Skorpions

Skorpionam mēneša sākums būs ļoti veiksmīgs. Planēta Venēra šobrīd ir neitrālā pozīcijā un jūs nemaz neietekmē. Pirmā mēneša pusē jūsu attiecības būs pozitīvākā enerģētikā nekā mēneša otrajā pusē. Tālus braucienus un lielus plānus labāk rīkot no 1. – 15. jūnijam.

Veiksmīgās dienas būs 11 un 12. jūnijā – šajā periodā jūs droši varat spert nopietnāku soli savās attiecībās nebaidoties par neveiksmi. 20 un 21. jūnijā vajadzētu būt īpaši godīgiem vienam pret otru.

1. vietu ieņem Ūdensvīrs

No 6. – 30. jūnijam Venēra būs Vērša zvaigznājā. Šis laiks būs piemērots , lai dotos kopīgā ceļojumā vai romantiskā randiņā. Nebaidies būt atklāts pret otru, jo tikai tā jūs sadzirdēsiet viens otru.

29. jūnijā zvaigznāji var būt negatīvi pret jums, tādēļ jābūt mierīgiem un nosvērtiem, taču viegli būs iziet no situācijas, ja vien spēsiet salīgt.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru