Mairis Briedis publicē emocionālu ziņu

Paldies atsevišķiem medijiem par neiejaukšanos šajā netīrajā spēlē, jūsu neitralitāte rada gaismu un cerību ka vēl palikuši adekvāti cilveki šajā jomā, jo arī dzenoties pakaļ reitingiem var ļoti cienīgi.

Jūs gribējāt likt man pagriezt muguru Latvijai, bet viņa nav vainīga un viņa nav jūs, bet mūsu tauta.

Gribu pateikt milzīgu paldies saviem atbalstītājiem, saviem faniem, jūs esat labākie un es vienmēr to esmu zinājis. Tik lielu atbalstu, patiesībā, sen neesmu guvis. Ar mani palikuši stiprākie, īstie un patiesie, uzticamie un saprotošie un tieši tādus es gribēju redzēt cilvekus sev apkārt.

Jo kam vajadzēja visu saprata perfekti, (savu nostāju par karu, starp citu, izteicu zem liela spiediena nevis savas gribas pēc). Bet es ne par ko nenožēloju.

Troļiem kaut ko skaidrot es netaisos, viņiem uz visu viens švaki sagatavots teksts, tikai gribu pateikt ka ar jūsu rokām tiek darīts melnais darbs un cik ilgi mūsu sabiedrībā būs cilveki kas ir gatavi veikt šo darbu, tik ilgi tas viss pastāvēs.

 

Bet diez vai jūs to izlasīsiet, tas neietilpst jūsu darba pienākumos, tikai kopēt visur vienus un tos pašus vārdu salikumus, jo par domu to nosaukt grūti.

Visiem paldies, katrs no jums izdarīja savu darbu lieliski! Tikai uz priekšu! Lieli darbi gaida mūs visus!” raksta M.Briedis.

Lasi arī: Atbrīvo māju no šīm 3 lietām– kļūs vieglāk dzīvot!

Spread the love

Pievienot komentāru