Mamma raudāja, skatoties kā viņas dēls guļ uz suņa un skatās ekrānā. Iemesls liks ietrīcēties arī jūsu sirsniņai…

… Šīs fotogrāfijas parāda jums mātes sejas izteiksmi, kad viņa pati nespēj apķert, pārģērbt, mazgāt savu dēlu un gulēt ar viņu kopā. Kad viņa ieraudzīja cik viņš mierīgi guļ uz suņa viņas emocijas ņēma virsroku. Šī ir māte, kura nekad nav redzējusi kā viņas dēls spēj rast kontaktu ar kādu, lai arī ir centušies iepazīstināt ar citiem bērniem.

Kaut vismaz vienu draugu. Kaut vienu tuvu cilvēku. Viņa stundām sēdēja dēlam blakus, kad viņš raudāja naktīs. Viņš nespēja mainīt savu pasauli. Bet tagad sēž kopā ar suni kaut nespēj izteikt ne vārdu.

Tas bija tā vērts. Visas cīņas, diagnozes, simtiem ārstu, nauda, asaras, bet ar katru soli mēs pietuvojāmies šim mirklim un tas ir piepildījies. Līdz ko Torando ienāca mūsu dzīvē es biju lepna un laimīga.

Zinu, ka viņš spēs mums palīdzēt. Vakar es raudāju cita iemesla dēļ. Šīs sajūtas es nespēju aprakstīt».

Grūti ir iedomāties mātes sajūtas, ja viņa pat nespēj savu dēlu apkampt. Viņa nevēlas riskēt. Šiem bērniem ir ļoti grūti sazināties ar apkārtējiem cilvēkiem. Tādēļ tieši šādiem bērniem tiek trenēti suņi – viņi nomierina bērnu un neļauj viņam krist panikā.

Bērniem vieglāk ir kontaktēties ar suņiem nekā cilvēkiem. Autismu ar tablešu palīdzību izārstēt nevar. Tikai sunim tas var izdoties! Viņu rūpes. siltuma ķermenis un mīlestība palīdz bērniem daudz vairāk nekā ārsti.

 

Avots: lamp.im

 

Spread the love

Pievienot komentāru