Mēs pastāstīsim kā ”nocopēt” jau aizņemtu meiteni. Nav nemaz tik sarežģīti!

Dueļu laikmets jau sen ir aiz gadu simteņiem un pāriet pie dūru cīņām es jums neieteiktu. Tas nenesīs jums vēlamo rezultātu un diez vai spēsiet iepatikties meitenei. Tāpēc saņemiet sevi rokās, pieslēdziet smadzenes un rīkojieties, ievērojot dažus vieglus, tomēr svarīgus likumus:

Lasi vēl: Steidzami! Jauna shēma dzīvokļu apzagšanā! Dalieties ar visiem!

1. Rīkojieties piesardzīgi. Darbojieties tā, lai meitenes mīļotais nezinātu par jūsu eksistenci. Protams, agri vai vēlu tas nāks gaismā, bet labāk tad jau lai tas notiek vēlāk. Pa šo laiku meitene, iespējams, jau būs jums pieķērusies, un neviens nespēs jums šajā procesā traucēt.

2. Pievērsiet viņai daudz uzmanības, izsakiet komplimentus un dāviniet sīkas dāvaniņas. Ja viņa tās pieņems, turklāt nesakot par to savam vīrietim, tad uzskatiet, ka vietu viņas redzeslokā esat iekarojis noteikti, un tā pat varbūt laiž saknes viņas jūtu pasaulē.

3. Visas meitenes ir emocionālas. Ja jūs, puiši, dzīvojat vairāk ar prātu, tad mēs vairāk ar jūtām, sajūtām utt. Ja jūs būsiet spējīgs atrast pareizo pieeju meitenei, dāvat viņai jaunus iespaidus, emocijas un prieka izjūtas, tad ar laiku viņas puisis sāks nobālēt. Jo jūs, vīrieši, parasti atslābināties pēc „cietokšņa” iekarošanas, aizmirstot par romantiku, pārsteigumiem un vienkāršiem uzmanības apliecinājumiem.

4. Centieties viņu aicināt tur, kur pastāv maza iespēja uzskriet viņas puisim. Savādāk viņa, pirmkārt, nespēs atslābināties un visu laiku šaudīs skatienu pa malām un, otrkārt, -kāpēc jums konkurējošas atmiņas? Meklējiet savas vietas, siltas, mājīgas, pozitīvi noskaņojošas. Parki, kafejnīcas vai izklaides kompleksi- tās ir ideālas vietas šādiem randiņiem. Var gan parunāties, gan pastaigāties, gan arī vienkārši izbaudīt kopā būšanu.

Lasi vēl: Īstais iemesls kādēļ vīriešiem nepatīk seksa laikā vilkt prezervatīvu

5. Ja esot kopā ar vīrieti viņa atļaujas vēl paralēli satikties arī ar jums, tad ne viss viņu starpā ir labi, vai ne tā? Jā, varbūt viņa ar jums tiekas tikai kā ar draugu, tomēr kādēļ viņa to slēpj? Es jums ieteiktu meitenē ieklausīties, jo agri vai vēlu viņa izstāstīs savu attiecību negludumus un to iemeslus. Bet nepalaidiet to garām, lai neatkārotu jūsu priekšgājēja kļūdas, ja vēlaties redzēt meiteni sev blakus.

6. Nekritizējiet savu sāncensi vai viņu attiecības. Pat tad, ja jums ir taisnība, no malas tas izskatīsies, kā minimums, neglīti. Ja meitene pati nolēmusi izklāstīt negācijas attiecībā uz savu esošo puisi, atbildiet kaut ko tamlīdzīgu: „Jā, es tevi saprotu, viņš rīkojās ļoti nejauki”, vai: „es piekritīšu tev, ka tas nav pareizi no viņa puses”,utt. un uzreiz mainiet sarunas tematu.

Ja, gluži otrādi, viņa sākusi stāstīt par savu vīrieti pozitīvā tonī, pārtraukt un bezkaunīgi mainīt sarunas tematu nav vērts, bet uzklausīt slavas dziesmas arī ne. Jūs varat atvainoties un pateikt, ka jums jāiziet uz tualeti vai kādam neatliekami jāpiezvana, tādējādi jūs tiksiet vaļā no sarunas uz dažām minūtēm. Kad atnāksiet, jūs vienkārši tēlosiet muļķi un uzsāksiet pilnīgi citu sarunas tematu.

Nobeigums

Sekojot šiem nelielajiem ieteikumiem, jūs spēsiet piesaistīt meiteni sev, bet turpmākie notikumi jau risināsies viegli. Slēdziet iekšā savu vīrišķību- šarmējiet, apberiet viņu ar komplimentiem, veltiet viņai laiku- esiet viņas vīrietis.

Galvenais, nekļūstiet pārāk uzbāzīgs, tas atgrūž. Nu, un, protams, esiet gatavs tam, ka agri vai vēlu viņas puisis par visu uzzinās un vai nu sagribēs viņu sev atgriezt atpakaļ vai nu kārtīgi iesvētīt jūsu fizionomiju.

Pirmajā gadījumā jums nāksies pielikt ne mazumu pūļu, lai meiteni noturētu. Jo, kā nu tur būtu vai nebūtu, atmiņas un nostaļģija ir spējīgi izraisīt nopietnas sekas. Kas attiecas uz to otro, es jums nebūšu īstais padomdevējs. Bet ir krietni labāk, ja šādi kašķi tiek risināti mierīgi bez rupja spēka pielietošanas.

Tā, ka veiksmi jums, mani dārgie! Karojiet par savu laimi un nekad nenolaidiet rokas! Tikai, pirms uzrotāt piedurknes un metaties lielajā attiecību cīņā, labi padomājiet, vai tas tiešām jums ir vajadzīgs?!

Spread the love

Pievienot komentāru