“Mums ar vīru katru dienu bija sekss …” Lūk, kas notika tālāk!

Tas viss sākās ne pārāk. Es stāvēju pie izlietnes un liku kontaktlēcas, kad … Līdz šim es nodarbojos ar seksu tikai pirms gulētiešanas, kad visi bērni aizmiguši. Līdz vakaram es vienmēr biju tik nogurusi, ka es gribēju tikai apgulties un skatīties seriālu, ēst popkornu un lai neviens mani nepieskartos.

Pagāja mēneši, un es ļoti gaidīju šo brīdi. Sekss kļuva vairāk par nodarbi, kas notika jebkur: vannas istabā, pieliekamajā, garāžā.

Mūsu attiecībās parādījās vairāk romantikas.

Mēs vairāk skūpstījāmies un turējāmies rokas. Mūsu attiecības kļuva stiprākas, un mēs sākām vairāk uzticēties viens otram.

 

Es vairs nekautrējos no sava ķermeņa.

Pēc 3 mēnešiem es pamanīju, ka es kļuvu pārliecinātāka par sevi. Man ļoti patika mīlēties. Es pat sastādīju sarakstu ar manām iecienītākajām dziesmām, kas mani noskaņoja pareizajā veidā.

Pēc 6 mēnešiem es pārstāju valkāt maisveida apģērbus. Es nemēģināju atrast pareizo leņķi, lai paslēptu vēderu. Man un Endijam patika mans ķermenis.

Gadu vēlāk es pārstāju slēpties no sava vīra. Es mierīgi varēju parādīties viņa priekšā kaila, un man nebija vēlēšanās aizsegt vēderu, krūtis un citas ķermeņa daļas. Es neatgrūdu, kad Endijs pēkšņi piegāja man aiz muguras un apskāva mani ap vidukli. Es biju pārsteigta, kā mainījās manas attiecības ar vīru, kā mainījās mana attieksme pret sevi.

Tagad, pēc trim gadiem, mēs katru dienu turpinām mīlēties.

Es jokoju.

Lasi arī: “Es jums parādīšu skaistumu!” Skandalozā krievu balerīna Voločkova, būdama reibumā, fotosesijas laikā nogāžas gar zemi

Mums nav seksa katru dienu. Mēs esam cilvēki, nevis roboti. Bet mēs joprojām izmantojam šī eksperimenta priekšrocības.

Pirmkārt, mēs sapratām, ka ir grūti nodarboties ar seksu katru dienu, un tas ir normāli. Mums ir darbs, bizness, bērni, daudz pienākumu. Mīlestību ir grūti iekļaut aizņemtā grafikā. Mēs neesam tikai divi vien, mums ir jānodrošina saviem bērniem pienācīga dzīve.

Otrkārt, mēs esam atraduši perfektu līdzsvaru un zinām, cik daudz seksa mums abiem vajadzīgs.

Es vairs nenervozēju, jo mums var nebūt seksa 2 nedēļas pēc kārtas. Bet mums ir citi saziņas veidi.

Visbeidzot es sapratu, ka esmu laba māte, laba sieva un laba sieviete, tāpēc es nevaru domāt tikai par savu prieku un savām izjūtām.

Ikdienas sekss ar vīru automātiski mūsu laulību nepadara neiznīcināmu. Tas palīdzēs man būt pašpārliecinātai, ja tas notiks.

Bieži pajokoju, ka negribētu atkal būt randiņu posmā, jo mans ķermenis tam nemaz nav gatavs. Es vēlētos, lai laulība ar Endiju ilgst līdz mūsu dienu beigām. Tagad man nav pamata baidīties, jo mana izpratne par vēlmēm ir mainījusies.

Attiecībās ir svarīgi, lai nevis kāds jūs grib, bet gan tu pats sevi gribi un esi ar sevi apmierināts. Lai to saprastu, man vajadzēja veselu gadu.

Spread the love

Pievienot komentāru