Mūzikas nozares guru Guntars Račs iet politikā – lūk kurai partijai viņš ir nolēmis pievienoties

 

Vai atbalsti šādu Guntara Rača soli doties politikā?

Viņš partijā sagaida atbalstu, lai “Latvijas talantiem un kultūras nozarē nodarbinātajiem būtu labas izaugsmes iespējas, tiesību aizsardzība, labāki darba apstākļi un sakārtota likumdošana”.

Račs ir vairāku biedrību – Latvijas mūzikas izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA), Latvijas autoru apvienības (LAA), Latvijas mūzikas producentu apvienības (LaMPA) un Pašnodarbināto mūziķu apvienības – dibinātājs.

Viņš ir bundzinieks un dziesmu autors, latviešu mūzikas izdevējs, producents un “Izdevniecības MicRec” īpašnieks, ASV Ierakstu akadēmijas biedrs, vairāku Mūzikas ierakstu gada balvu un Autortiesību bezgalības balvu ieguvējs un septiņu grāmatu autors.

Lasi arī: Tavs dzimšanas dienas datums – lūk, ko tas vēsta par tevi!

Ašeradens piebilst, ka jaunu biedru pieteikumus “Vienotības” valde saņem pastāvīgi. Kopš gada sākuma apstiprināti 15 jaunu “Vienotības” biedru pieteikumi, un partijas biedru kopējais skaits ir gandrīz 2200.

“Vienotība” ar partijām “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam”, “Valmierai un Vidzemei” un “Jēkabpils reģionālā partija” veido partiju apvienību “Jaunā Vienotība”, savukārt ar “Latgales partiju” apvienībai ir sadarbība.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru