PAR KO BŪTU JĀMĪL BMW? Mēs šo jautājumu uzdevām BMW braucējiem un lūk, viņu atbildes!

Pats galvenais kādēļ es mīlu BMW, – tā ir vadība. Man patīk kā tā brauc. BMW ir tā automašīna, kura tev sniedz visu savu būtību, jūs it kā saplūstat vienā veselā. Tā ir kā narkotika. Šajā mašīnā tu jūties ērtāk, nekā mājās. Tā ir mana kaisle un dzīve.

Ir cilvēki, kuri uzskata, ka BMW – tas ir tikai tāpēc, lai pakrutotu un viss. Ir cilvēki, kuri saka: ”Tik līdz tu apsēdies pie stūres un izbrauc tā viss… viņa ir iekarojusi tavu sirdi”. Jā, iespējams kādreiz braukšu ar citu automašīnu, bet nekas man neatņems pozitīvās emocijas par BMW. Tiešām – nekas!

Lasi vēl: 7 ārkārtīgi bīstamas kļūdas, kas var nopietni kaitēt jūsu spēkratam, turklāt tās pieļauj 95% auto īpašnieku

BMW — tā ir vēsture. Skaņas vēsture. Tu atdod sevi visu tikai viena dēļ. Smaržas vēsture. Benzīna, eļļas un gumijas kokteilis. Zīmēšanas mākslas vēsture. Ar BMW ir iespējams uzzīmēt, gan saulītes, gan citas dažādas līnijas. Uzvaras vēsture. Ja tu vēlies kļūt par daļu no vēstures, tad tu zini, kuru auto marku izvēlēties. Braucot ar viņu tā ir katras dienas uzvara.

BMW — lieliska mašīna. Tu nekad no viņas nenogursi. Tā ir kā labākais draugs. Draugs, ar kuru tev ir kopīgas intereses un dzīvesstils. Tā ir bezgalīga kustība, ātrums, mazliet adrenalīna. Tā ir tava pasaule. Pasaule, kura sastāv no sīkumiem, tā ir kā mazāka pasaule, kura saucās BMW. Šī automašīna ir kā ģimenes loceklis.

Vispār es savu izvēli esmu izdarījis. Man viss sen jau bija skaidrs. Nezinu vai man sanāks atbildēt uz jautājumu ”Kāpēc?, bet es pameģināšu. Tagad esmu izaudzis, neesmu vairs tas puika kas skatījās tikai uz svārkiem. Es apkārt redzu tūkstošiem mašīnu, no tām atrodu simtiem kuras man patīk un tad analizēju tās visas. Es mīlu šo marku, kaut reizēm tā spēj pievilt, kad tu to vismazāk gaidi.

Nav svarīgi jauna vai 90-x gadu automašīna, bet ziniet: viņa var salūzt jebkurā brīdī. Jums nāksies samaksāt par to un lielu summiņu. Kā gan jūs gribējāt? BMW jums sniegs baudu, komfortu, ideālu vadāmību, prieku braukt, bet arī jums ir jāsniedz tai pretī.

BMW vadītāji ir kā ģimene, kuriem sirdī ir tikai trīs burti – B M W! Katrs bembis savam vadītājam būs īpašs un tā tas būs vienmēr! Bauda braukt!

avots

Spread the love

Pievienot komentāru