Parunāsim kā Dievs attiecas pret tiem vīriešiem, kuri pamet sievas ar bērniem

Lasītājas jautājums:

Sveiki. Izšķīros no vīra pirms 9 gadiem, viņš apmainīja mani un manu dēlu (2,5 gadus vecu) pret citu sievieti, arī ar bērnu, kas bija vecāks par viņu. Bet viņi ātri šķīrās. Mēs turpinājām sazināties, un 3 gadus pēc šķiršanās viņš lūdza atgriezties savā ģimenē ar solījumiem, ka vairs nebūs nodevības. Dēla dēļ un cerībā, ka viņš saprata savu kļūdu, es viņam piedodu, un mēs atkal sākām dzīvot kopā.

Pēc 3 gadiem vēsture atkārtojās, viņš mūs nodeva. Šoreiz viņš mūs pameta 6 gadus vecākas sievietes dēļ, bet viņai ir atsevišķs dzīvoklis, automašīna, pieaudzis dēls, viņa ir atraitne. Ir pagājuši 2 gadi, viņš gandrīz ar mani nesazinās, viņš var nenākt pie bērna sešus mēnešus, uzturlīdzekļi maksā maz (viņš slēpjas no pilnīgas samaksas). Es joprojām nevaru atjēgties no viņa nodevības, man joprojām ļoti sāp, ka viņš to izdarīja mums otrreiz.

Es vairs neesmu jauna (37 gadus veca), jaunu ģimeni izveidot ir daudz grūtāk nekā pirms 10 gadiem, un 12 gadus vecam bērnam jau ir grūti uztvert kādu citu tēvoci blakus mātei. Lūdzu, pastāstiet man, kā Dievs attiecas uz vīriešiem un sievietēm, kuri pamet savu ģimeni, bērnus, padara nelaimīgus tos, par kuriem viņi kādreiz uzņēmās atbildību? Vai viņš soda šādus cilvēkus vai tomēr nē?

Atbild mācītājs:

Es tiešām jūtu līdzi jūsu situācijai! Diemžēl man nav atbildes uz jautājumu, kā Kungs ir saistīts. Ja mēs vadāmies no fakta, ka Dievs ir mīlestība, un viņš mīl katru cilvēku – gan sievieti, kura bija palikusi, gan bērnu, gan vīrieti, kurš aizgāja, tad kā jūs varat saprast, kā viņš ir saistīts? Kā jūs izturētos pret savu dēlu, ja viņš pamestu sievu, kuru jūs arī mīlētu kā meitu?

Lasi vēl: Vērša gads ir jāsagaida noteikti ar šiem salātiem. Apskati un iekļauj savā ēdienkartē!

Iespējams, ka jums visiem sāp sirds par šo situāciju, arī šim vīrietim. Tāpat kā ar Kungu, es nezinu, jo Viņš ir pilnīga mīlestība. Viņš noteikti neatstāj nevienu nepatikšanās, un nelaimē. Viņš vienmēr ir klāt. Un ko viņš dara nepareizi, viņš kaut kā liek saprast, ka cilvēks kļūdās, varbūt tas ir soda veidā.

Avots: foma

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru