Pasaki, kā tu turi telefonu un mēs pateiksim daudz ko par tevi

1. Tu turi telefonu vienā rokā un ar īkšķi ievadi tekstu.

Tas, ka tu turi tālruni vienā rokā, norāda, ka veic vairākus uzdevumus. Disciplīna ir tavs otrais vārds. Tu lieliski tiec galā ar saviem uzdevumiem. Tu esi sakārtots, organizēts, vienmēr saproti, kas ir labs un kas slikts.

Lasi arī: TESTS. Izvēlies simpātiskāko sievieti un uzzini kaut ko jaunu par sevi!

Tu esi atvērts cilvēks, mīli būt uzmanības centrā. Un vēl tu ļoti mīli runāt un stāstīt par sevi. Bet uzklausīt otru cilvēku – priekš tevis tas nav viegls uzdevums. Cilvēki bieži uz tevi apvainojas, bet tu to nedari speciāli. Tu novērtē īstu mīlestību un spēj to atšķirt no izlikšanās. Tavam dvēseles draugam ir ļoti paveicies, jo viņa dēļ tu esi gatavs uz visu un vēl vairāk.

 

 

2. Tu turi telefonu ar abām rokām un ievadi tekstu ar īkšķi.

Tas liek domāt, ka esat ļoti noslēgta persona. Tu to nekad neprasīsi, bet tu alksti uzmanību, rūpes un aizsardzību. Tavas jūtas ir ieslēgtas aiz septiņām slēdzenēm. Tu arī ar grūtībām parādi jūtas savam partnerim, tāpēc viņš var just mīlestības un rūpju trūkumu. Centies būt maigāks un atvērtāks ar saviem mīļajiem, viņi tevi noteikti sapratīs.

 

3. Tu turi telefonu ar abām rokām, tekstu ievadi ar abiem īkšķiem.

Tu esi ļoti jūtīga un ievainojama persona, bieži jūti bailes un satraukumu. Tu baidies kaut ko izdarīt un pateikt nepareizi. Tev patīk izdarīt visu labi, pat perfekti, bet ļoti bieži uztraucies, ka tu varētu kaut ko palaist garām.

Lasi arī: VIDEO: Noskaties, kā vācieši izpilda latviešu deju Sudmaliņas; Viņi ieguva 1. vietu un izpelnījās sajūsmas saucienus

Tev vajadzētu būt mazāk prasīgam pret sevi un nedaudz piestrādāt pie sava pašnovērtējuma. Patiešām, ar savu centību uz darbu tu vari sasniegt daudz, neļauj nepārliecībai to sabojāt! Tev ir nepieciešams partneris, kurš tevi sapratīs un atbalstīs. Ja tu jūties pārliecināts blakus viņam, tad tas ir īstais cilvēks! Tu mīlēsi viņu no visas sirds, jo jūtu vienkārši neproti rīkoties citādāk.

 

4. Tu turi telefonu vienā rokā, tekstu ievadi ar otras rokas rādītājpirkstu.

Tu esi kluss un mierīgs cilvēks, tavas rīcības vienmēr ir labi apdomātas. Tevi raksturo altruisms, citu labklājībai tu esi gatavs upurēt savas intereses. Tu dod priekšroku klusumam, mājīgumam un laika pavadīšanai šaurā draugu lokā. Tev nepatīk pūļi un trokšņainas kompānijas. Tas pats attiecas uz attiecībām: tev tās ir kā kluss patvērums. Strīdi, drāmas, asaras un durvju sišana – tas viss nav saistīts ar tevi. Tu zini, kā patiesi mīlēt, un sev mīļiem cilvēkiem vari piedot daudz.

Lasi arī: Kurzemē nomaļā saimniecībā ielauzušies bruņoti laupītāji un pastrādājuši baisas lietas

Avots: takprosto.cc

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru