Pats sliktākais, kas ar katru zodiaka zīmi var atgadīties 2018. gadā

Dvīņi
Vasarā jūs satiksiet vīrieti, kurš būs patīkams, pievilcīgs un ļoti seksuāls. Viņš jūs iekaros, bet jau drīz pēc tam pazudīs, atstājot jūs ar salauztu sirdi. Taču vēlāk, kad jūs augusta vidū sēdēsiet parkā uz soliņa, satiksiet savu mūža mīlestību un pavisam drīz aizmirsīsiet, ka jūs pameta iepriekšējais puisis.

Lasi vēl: Tev ir apnikušas tā saucamās ”pohas”? Izlasi šo un tu vairs nekad viņas nepiedzīvosi!
Vēzis
Kādu dienu, pēc nakts izklaidēm, no rīta pamodīsieties un sapratīsiet, ka esat neveiksmīgi pazaudējuši savu bankas karti. Jau pēc brīža saņemsiet ziņu no savas bankas, jo kāds izmantos jūsu karti norēķiniem. Par laimi, banka atgriezīs jums šī cilvēka notērēto naudu. Šo naudu jūs jau neilgi pēc tam notrieksiet paši, dodoties kārtējā nakts uzdzīvē.
Lauva
Beidzot notiks tas, no kā jūs vairākus gadus pēc kārtas satraucāties,– jūs atlaidīs no darba, kurā esat pavadījuši jau ilgus gadus. Tās ir sliktas ziņas. Taču to pāris dienu laikā, kamēr būsiet bez darba, jūs iepazīsieties ar kādu apburošu vīrieti. Atstājot savu kontakttālruni vīrietim, taču aizmirstot par norunāto tikšanos, jūsu dzīvē paralēli pēkšņi uzradīsies negaidīts laba darba piedāvājums.
Jaunava
Attāls radinieks sāks stāstīt par jums ne visai labas tenkas. Jūs stipri satrauksieties par to, jo domāsiet, ka visi citi radinieki vīrieša meliem tic. Taču jau pavisam drīz šo vīrieti aizturēs policija par nelegālu spirta un cigarešu tirdzniecību. Un neviens vairs nedomās un nerunās par jūsu tenkām, jo aktuālāks kļūs šis vīrietis.
Svari
Visparastākās ārstnieciskās apskates laikā, jūsu ārsts pamanīs jūsu mugurkaulā kaut kādu dīvainu izaugumu. Ārsts rekomendēs nodot analīzes, lai pārliecinātos, ka tas nav vēzis. Kamēr gaidīsiet analīžu rezultātus, jūs nemitīgi satrauksieties un būsiet kā uz adatām, pārdomājot savu dzīvi. Jūs sapratīsiet, ka neesat sakārtojuši pat savu personīgo dzīvi. Par laimi, rezultāti būs negatīvi un jūsu ārstējošā daktera dēls negaidīti uzaicinās jūs uz randiņu.
Skorpions
Nākot no veikala un dodoties uz savu auto, pamanīsiet, ka jums seko kaut kāds nelāgs vīrietis, kurš nemitīgi kaut ko vervelē sev zem deguna. Jūs steigšus skriesiet pie mašīnas, sēdīsieties pie stūres un pēc iespējas ātrāk centīsieties aizbraukt neatskatoties. Nākamajā dienā ziņās jūs dzirdēsiet, ka šis vīrietis, kurš nāca vakar jums virsū, ticis aizturēts par virkni seksuālo uzbrukumu sievietēm.

Lasi vēl: Tīrot istabu, sieva pamanīja vīra atstātu zīmīti. Nav iespējams noturēt asaras…
Strēlnieks
Jums nozags auto, neatstājot jums citu iespēju, kā vien pārvietoties ar sabiedrisko transportu. Pēc nedēļas šis cilvēks, kas nozaga jūsu auto, iekļūs ceļu satiksmes negadījumā, šādi atklājot sevi. Izmeklēšanas laikā atklāsies, ka auto ir zagts un tas patiesībā pieder jums. Zaglis tiks apcietināts, bet jūsu apdrošināšanas kompānijas izsniegs jums tādas kompensācijas, ka varēsiet atļauties nopirkt ne tikai jaunu auto, bet arī sen kāroto ceļojumu un atpūtu.
Mežāzis
Vasarā, atpūšoties teltīs ar draugiem pie dabas, jūs sadzels irsis vai bite. Sāpes būs ļoti lielas, bet, par laimi, jums blakus būs mīļš puisis, kurš sapratīs daudz ko no dabas veltēm un atradīs jums augus, kas vienā rāvienā samazinās sāpes. Šis atgadījums novedīs jūs līdz kopīgi pavadītai naktij teltī, kas būs pilna ar ekstāzi. Jūs sapratīsiet, ka sekss un ēdiens vislabāk tomēr garšo pie dabas.
Ūdensvīrs
Jūsu ģimene un jūs paši iegrimsiet sērās par kāda tuva cilvēka zaudējumu. Šis cilvēks jums bija mīļš un uzticams, viņu mīlēja teju pilnīgi visi. Jūs ļoti bēdāsiet par šo pēkšņo zaudējumu. Vienīgais, kas jūs šajā drūmajā laikā iepriecinās, būs mantojumā atstātā prāvā summiņas, kas palīdzēs jums dzēst esošos parādus un kredītus.
Zivis
Jums pēkšņi nāks mistiskas īsziņas no sveša numura. Tajās būs rakstīts par to, kur jūs strādājat, kur dzīvojat, ka esat ļoti skaista, ka šis cilvēks (kas raksta) vēlētos būt jūsu gūsteknis, lai varētu nemitīgi atrasties pie jums, un daudz ko citu. Kad būsiet jau gatavas vērsties pēc palīdzības policijā, izrādīsies, ka šis vīrietis patiesībā ir ļoti mīļš un gādīgs puisis. Viņš vienkārši ir pārlieku kautrīgs, tādēļ nespēja sarunāt ar jums tikšanos uzreiz.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru