Pazīmes, ka jums vīrietis pilnīgi noteikti neder! Mīļā, šķiries!

Mēs katrs jau laikus jūtam, ka mums partneris neder, taču mēs uzskatām, ka tas ir tikai uz īsu laiku un vēlāk viss būs kārtībā, bet tā nav. 

Attiecību sākumā jūs esat tik iemīlējušies, ka nevarat pamanīt, ka patiesībā nederat viens otram. Ir daudz dažādus sīkumu, kurus laicīgi ievērojot jūs to spēsiet saprast.

Diemžēl cilvēki kuri neder viens otram ir ļoti mazas izredzes saglabāt attiecības ilgstoši un būt laimīgiem, jo par spīti tam, ka viņi kādu laiku būs apmierināti ar viens otru, galu galā rezultāts būs viens – šķiršanās.

Ja iepazīšanās brīdī jūs jūtat, ka otrs cilvēks jūs piesaista, tad tas var nozīmēt, ka saglabāsies jums ilgstošas attiecības ļoti ilgu laiku. Ir savādāk, kad pēc iepazīšanās jūs sākat ar partneri bieži strīdēties par dažādiem sīkumiem, kuri izaug pat nopietniem konfliktiem.

Lūk, 5 pazīmes, ka vīrietis jums neder!

Lasi vēl: Pagatavo bērnības plombīru vien 10 minūtēs! Tev vajag sajaukt tikai šīs 3 sastāvdaļas

1.Viņš patstāvīgi jūs kritizē un ļoti reti vai vispār nekad nesaka komplimentus. Īstais cilvēks jūs atbalstīs, palielīs un no viņa puses dzirdēsiet daudz komplimentus. Nepareizais vīrietis jums tikai rādīs uz tavām kļūdām. Katrs vēlamies justies īpašs savam partnerim, taču labā ziņā, nevis sliktā.

2.Līdzās viņam tu kļūsti nemierīga. Ja atrodoties ar savu vīrieti vienā kompānijā tu tikai saraksties ar draudzenēm pa telefonu vai dari ko citu, tas nozīmē, ka viņš nav priekš tevis. Zemapziņā tu zini, ka tev ar viņu ir garlaicīgi. Kurš ir jūsu uzmanības cienīgs vienmēr liks jums iejusties kompānijā un liks pasmaidīt, kad būsi saskumusi.

3. Jums nav uzticības. Jūs nevarat uzbūvēt normālas attiecības, ja nebūsiet radīti viens otram. Uzticība tā ir veselu attiecību pamats. Jā, protams lai nopelnītu cilvēka uzticību ir nepieciešams laiks.Ja jums uzticības nav tas nozīmē, ka jūsu attiecības noteikti neuzlabosies, bet gan var kļūt tikai sliktāk.

4.Jūs zināt visas viņa bijusīs. Viņš pārāk bieži piemin viņas un stāsta, kā viņām klājas. Tas nozīmē, ka viņš vēl interesējas par viņām un nav aizmirsis līdz galam. Ja viņu kaut kas neapmierina viņam vajadzētu jums pateikt to nevis pieminēt savas visas bijušās draudzenes.

5.Jums ir labi kopā, taču ne jautri. Protams, jums ir jāiet sabiedrībā, jārīko ballītes un jābūt vienkārši kopā. Jums kopā ir jābut ne tikai labi, bet arī jautri. Ja būs jautrība būs arī smiekli un pozitīvas emocijas.

Tagad izseciniet visu.

 

Avots: lamp.im

Spread the love

Pievienot komentāru