Pazīmes, kuras liecina, ka pavisam drīz tavā dzīvē ir gaidāmas lielas pārmaiņas

1. Gatavība pārmaiņām

Vai Jūs esat gatavi pārmaiņām?! Ja Jūs kaut uz sekundi aizdomājāties un sākāt šaubīties, tas nozīmē tikai to, ka Jūs nepiekrītat viedoklim, ka visas pārmaiņas ir uz labu. Nokavējāt lidmašīnu?! Izšķīrāties ar savu otro pusīti?! Pirmajā mirklī tā var šķist problēma, taču kas zina… varbūt reisa nokavēšana pasargāja Jūs no kaut kādām briesmām, bet šķiršanās pavērs iespēju ienākt Jūsu dzīvē kādam citas, kurš, iespējams, būs daudz labāks un darīs Jūs daudz laimīgāku! Galvenais – nebaidīties un ticēt tam, ka viss būs tā, kā tam jābūt!

2. Jūs esat iemācījies “atlaist”

Agrāk Jūs gadiem varējāt atcerēties savu draugu nodevību, priekšniecības netaisnību un tuvo cilvēku atstumtību, iespējams pat apmeklējāt psihologu vai cītīgi kalāt atriebības plānus?! Protams, ka kaut kas tāds izsūc no Jums visu enerģiju kā tāds “melnais caurums”. Pažēlojiet sevi, atlaidiet cilvēku vai situāciju, kas nodara Jums pāri. Dzīvojiet tālāk, neatskatoties uz to visu! Ticiet tiklīdz Jūs atbrīvosieties no šīm sajūtām – notiks kaut kas vērienīgs!

Lasi vēl: Ar šīm zodiaka zīmēm tev būs vissliktākā saderība, tādēļ nesatiecies ar viņiem!

3. Jūs esat atbrīvojies no “upura” kompleksa

Vai esat pārstājis sevi žēlot?! Jūs vairs necenšaties izsaukt žēlumu apkārtējos, stāstot par savu niecīgo algu un smago bērnību?! Lepnums, cieņa, pašapziņa – tas ir labākais Jūsu tēlam!

4. Jūs sākat uzticēties pasaulei

Uzticēšanās – naivums vai muļķība?! Nē! Tikai tāds cilvēks, kurš ir atvērts, atklāts un mierīgs, var gūt baudu no dzīves. Ja Jūs visu laiku gaidīsiet, kad tad atkal piedzīvosiet vilšanos, tā arī notiks, jo Jūs sūtāt kosmosā informāciju par to, no kā baidāties. Pamēģiniet pārstāt gaidīt visu negatīvo, tad arī dzīve būs izdevusies!

5. Jūs esat uzvarējis bailes

Bailes – tā iracionāla sajūta. Viena no izpausmēm ir fobija – pataloģisks stāvoklis, kam nav nekāda sakara ar reālo situāciju. Baidāties lidot ar lidmašīnu, lai gan zināt, ka izredzes iet bojā aviokatastrofā ir pavisam niecīgas?! Krītat panikā no domas par to, ka Jums būs publiski jāuzstājas?! Lielākajai daļai baiļu nemaz nav iemesla, tāpēc mēģiniet iedomāties – vai tiešām sliktākajā gadījumā var notikt kaut kas tik ļoti slikts?! Mēģiniet apzināties to, ka pamata satraukumam nemaz nav, bet bojāt savu dzīvi, nepārtraukti no kaut kā baidoties, ir bezjēdzīgi.

Spread the love

Pievienot komentāru