Pazīmes, kuras liecina, ka tu patiesībā esi šamanis

2. Tev patīk analizēt cilvēkus – gan emocionāli, gan psiholoģiski.

Pilnīgi citādas formas mistērija ir saprast citu cilvēku problēmas no vēlamās pozīcijas, kā arī sniegt palīdzību un atbalstu. Citiem vārdiem – šādi var vismaz daļēji asimilēties ar dziedniecību.

Palīdzot citiem, tu palīdzi arī sev, jo tu saproti, kā palīdzēt un ļaut kādam atgūties no grūtā ceļa, kas viņam ejams. Tādējādi tu sapratīsi, kā palīdzēt sev, kad tas nepieciešams.

Šamanim nemitīgi ir jācenšās atrast problēmu cēloņi, kā arī darbarīki un līdzekļi, lai tos likvidētu.

3. Tu parasti aizstāvi tos, ko mīli un piedod viņiem ātri vien.

Kad saskaries ar situāciju, kas ir emocionāli sarežģīta, tu tai pieej ar līdzjūtību un sapratni. Ja kāds, ko mīli, tevi pieviļ vai netur solījumus, vai nevar izpildīt norunu, tu vienmēr viņiem dod otro iespēju.

Tu arī viegli padodies kompromisiem, kā arī sirsnīgiem attaisnojumiem. Tu saskati sāpju potenciālu un nekad to nenovēli nevienam, tu labāk pats šajās situācijās esi cietējs, taču tu apgaismo šos cilvēkus ar savu laipnību un izpalīdzi.

Šamaņa augstākā izpausme ir pašaizliedzība.

Lasi vēl: Ja viņš atbildēs uz visiem šiem jautājumiem ar ”JĀ” tad viņš tevi precēs!

4. Tu nemitīgi uzlabo savas problēmu risināšanas prasmes, plānošanu un stratēģijas.

Tev vienmēr ir vairāki plāni, tu nekad nepaļaujies tikai uz vienu plānu, kā arī tu esi ļoti spējīgs pielāgoties katrai situācijai un mācies no savām kļūdām. Šamaņi nekad nepieļauj vienu un to pašu kļūdu, jo viņiem ir daudz dažādas stratēģijas, kas no tā attur.

Šamanim ir jāprot domāt momentāni, kā arī vienmēr jāzina, kas ir adekvāta rīcība katrā situācijā – viņam jāprot uzreiz pateikt, kā rīkoties. Dziedināšana ir nebeidzams ceļojums un šajā ceļojumā katru reizi vari sastapt jebko, tādēļ jābūt gatavam uz visu iespējamo.

 

Spread the love

Pievienot komentāru