Pēc zodiaka zīmes Lauvai vēlamā profesija būtu striptīzdejotājs. Uzzini, kurai ir tava vēlamā profesija!

Attēlu rezultāti vaicājumam “zodiac professions”

Auns (21 marts- 20 aprīlis)

Auni ir iedzimti līderi un koordinatori. Viņiem ir svarīgi, lai viss būtu pareizi, skaidri, strukturēti. Un pie tam viņi dievina mācīties un mācīt citus. Apzinās viņiem ir taisnība visā un vienmēr, tāpēc viņiem labāk izvēlēties tās sfēras, kurās var parādīt savu degsmīgo raksturu, vest aiz sevis „darba masas” un pastāvīgi iegūt jaunas prasmes un svaigu informāciju.

Daudzi Auni realizē sevi sportā, kā arī politikā. Viņiem ir interesanti tur, kur ir cīņa, konkurence, kur var parādīt sevi un pierādīt, ka viņi ir labākie. Auni ir izlēmīgi, nebaidās rīkoties asi un nevēlas ievērot standartus, viņiem ir svešas refleksija un šaubas. Viņi bez bailēm atbrīvojas no visa liekā – vai tas būtu slimības skarts orgāns vai padotais, kas bremzē kompānijas attīstību.

Vēlamās profesijas: administrators viesnīcu un tūrisma sektorā, inženieris, advokāts, prokurors, tiesībsargs, ķirurgs.

Galvenās sfēras un virzieni: jurisprudence, kara māksla, politika un politoloģija, pedagoģija, mašīnbūve.

Bez tam, veiksmīga karjera sagaida Aunus – izgudrotājus, novatorus, jebkura posma priekšniekus, uzņēmējus.

Vērsis ( 21 aprīlis – 20 maijs)

Vērši, kā ne kura cita Zodiaka zīme, pievelk sev naudu, tāpēc visveiksmīgāk viņi realizējas finanšu sfērā un jebkur citur, kur var sakrāt kapitālu. Viņi ir mērķtiecīgi savā virzībā uz sociālo un materiālo veiksmi, nebaidās riskēt, bet tikai tad, kad skaidri pārliecināti, ka viņu rīcība nesīs augļus.

Bet nekas cilvēcisks viņiem nav svešs, līdz ar ko viņiem viegli padodas mākslas joma, tiesa, tikai tās jomas, kas dzīvi padara skaistāku, bagātāku, garšīgāku. Var teikt, ka Vērši ar labsajūtu strādā priekš statusa – izgatavo rotaslietas ( tāpat arī, pulksteņus, smaržas, dārgus audumus) vai tirgojas ar tiem, atklāj lieliskus restorānus vai kosmētiskos salonus, būvē vai pārdod augstas klases mājokļus.

Vēršiem patīk būt saistītiem ar greznību jebkurā veidā. Interesanti, ka tāda pieeja agri vai vēlu viņus padara patiesi par nodrošinātiem cilvēkiem.

Galvenās sfēras un virzieni: komercija, kalnrūpniecība, parfimērijas industrija, restorānu bizness, agronomija, nekustamie īpašumi.

Vēlamās profesijas: finansists, ģeologs, juvelieris, florists, dārgu preču pārdošanas menedžeris.

Dvīņi ( 21 maijs – 21 jūnijs)

Dvīņi ir runas virtuozi. Viņu daiļvārdīgums spēj paveikt brīnumus, bet viņu iekšējā pārliecība par to, ko viņi runā, var pārvērst jebkuru šaubīgu izteicienu par gandrīz vai pēdējās instances lēmumu.  Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem tic, seko viņiem, viņus pielūdz. Viss, ko Dvīņi saka vai raksta, ļoti labi tiek pārdots.

Bez tam, viņiem ir tik daudz seju, ka viņiem nav līdzīgu nedz uz teātra skatuves, nedz vervētāju, aģitatoru, pārrunu veicēju, psihologu lomā. Dvīņi ir spējīgi kļūt par tādiem, ko uz patreizējo brīdi vēlas redzēt cilvēks, kuriem viņi spēlē savu mazo, bet obligāti ģeniālo izrādi. Bet viņu varenā spēja būt apburošiem palīdz viņiem atrast kopēju valodu ar jebkuru indivīdu. Tāpēc visveiksmīgāk viņi realizējas tur, kur var „tieši” sadarboties uz klientu.

Vēlamās profesijas: aktieris, rakstnieks, orators, lektors, psihologs, pārdevējs – konsultants, teoloģija, Žurnālists – korespondents, sakaru speciālists ar sabiedrību (PR), preses sekretārs, politiķis, restorānu vai teātra kritiķis.

Vēlamās sfēras un virzieni: jebkura publiska nodarbošanās, žurnālistika, māksla, psiholoģija, un psihoanalīze, socioloģija.

Lasi vēl: Viņa veda savus bērnus mašīnas bagāžnieka. Tu būsi ar atvērtu muti, kad uzzināsi kāpēc!

Vēzis (22 jūnijs – 22 jūlijs)

Vēži sasniedz neticamus karjeras augstumus, ja viņu profesija pilnībā sakrīt ar viņu pasaules redzējumu un dod iespēju sajust, ka viņi atrodas savā vietā. Pie tam, šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti svarīgi būt vajadzīgiem, palīdzēt cilvēkiem vai nest tiem gaismu, zināšanas, labestību un prieku.

Vēžiem patīt rūpētiem par vājiem, atbalstīt stipros un pie tam, pielietot fantāziju, sekot savai iztēlei ( īpaši savas dzīves pirmajā pusē. Viņi lieliski tiek galā ar tiem pienākumiem, kas ļauj radīt lai arī tikai uz brīdi, bet mājīgumu. Bieži vien viņiem imponē specialitātes, kas neaizņem visu laiku, bet atstāj vietu ģimenei un mājsaimniecībai.

Vēlamās profesijas: zinātnieks, ārsts, rakstnieks, pasniedzējs, stjuarte, guvernants, sociālais darbinieks, interjera dizainers.

Lauva ( 23 jūlijs – 22 augusts)

Lauvām vienkārši ir nepieciešams būt slaveniem un vadīt. Ja tas viņiem izdodas, viņi ir laimīgi un var kļūt par īstiem darba rūķiem. Viņu augstais pašnovērtējums  prasa pastāvīgu uzslavu, tāpēc viņi ir spējīgi „apvērst pasauli”, lai tikai viņus ievērotu un novērtētu.

Pašas veiksmīgākās profesijas šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem – tās, kurās ir „auditorija”, tas ir, cilvēki, kas vienmēr redzēs Lauvas darbības rezultātus un jūsmos par tiem. Tāpēc nevajag izvēlēties specialitātes, kas paredz darbu „ēnā”.

Bez ovācijām un atzinības, vai arī, kaut vai bez paaugstinātas uzmanības savai personai, Lauvas nīkst, tām liekas, ka visi viņu pūliņi ir veltīgi. Un tad viņu darba ražīgums krīt. Un vēl viņām obligāti ir jābūt interesanti – tas ir veiksmīgas karjeras noteikums.

Vēlamās profesijas: finansists, vizāžists, frizieris, televīzijas diktors, izklaides žanra žurnālists, literatūras darbonis, striptīzdejotājs.

Vēlamās sfēras un virzieni: šova bizness, aktiermāksla, politika, dizains, juvelierizstrādājumu ražotne,  ( pārdevējs un mākslinieks).

Bez tam, lauvas veiksmīgi sevi realizē vadošos posteņos un administratīvajos amatos.

Jaunava (23 augusts – 22 septembris)

Jaunavas – pedanti, viņiem ir svarīgi sīkumi un detaļas, jebkura nekārtība viņiem ir pretīga, bet brīvība profesijā, drīzāk, biedē, nekā priecē. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji visveiksmīgāk sevi realizē tur, kur nevajag neko izdomāt, bet ir jāseko stingrai kārtībai, noteiktām formulām un noteikumiem.

Jaunavām ir savas ambīcijas, bet , pie tam, viņas dod priekšroku spēlēt „pelēkā kardināla” lomu, tas ir, uzkūdīt apkārtējos uz kādu darbību, bet neatbildēt par sekām. Viņi ar prieku dos iespēju citiem būt uzmanības centrā, bet paši iedziļināsies savu dienesta pienākumu izpildē.  Un to izdarīs ļoti kvalitatīvi, vienkārši tāpēc, ka citādi nemāk. Visvairāk viņiem piestāv specialitātes, kas ļauj izveidot shēmu, noskaidrot visu līdz pašam sīkumam, izdalīt pašu galveno, un pie tam, izpildīt visu skaisti, akurāti un tieši laikā.

Vēlamās profesijas: sociologs, izmeklētājs, finanšu analītiķis, bankas vadītājs, diplomāts, korektors, redaktors, sagādnieks, mediķis un farmaceits.

Galvenās sfēras un virzieni: jebkura zinātniska un saimnieciska darbība, filoloģija, grāmatvedība, analīze, banku un finanšu sektors, izdevniecība.

Svari (23 septembris – 22 oktobris)

Svari ir neticami daudzpusīgi. Viņi viegli atrod sevi sfērās, kas ir tālu viena no otras, pie tam, dažreiz tas gadās praktiski vienlaicīgi. Viņiem viss ir interesanti, un daudz kas izdodas.  Viņos tik spēcīgi ir attīstība taisnības izjūta, ka viņi pēc paša gribas nekad  nepārkāps likumu vai nenodarbosies ar to, ar ko var nodarīt sāpēs apkārtējiem.

Svariem ir neērti tur, kur daudz ciešanu, līdz ar ko, viņiem ir jāturas tālāk no medicīnas.  Nav pati labākā izvēle šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir finanšu sfēra. Ar naudu viņiem izveidojas sarežģītas attiecībasm un jo vairāk viņi ar naudu kontaktējas darbā, jo mazāk tās ir viņu personiskajā rīcībā.

Toties tur, kur vajag sarunāt, Svariem nav līdzīgu. Viņi vienmēr atradīs kompromisu, kas apmierina visas puses, nomierinās neapmierinātos, izteiks komplimentus tiem kas ir iemīlējušies sevī, un atbalstīs tos, kas šaubās.  Un vēl viņi ļoti izjūt krāsu, garšu un noskaņojumu, un uz to var nopelnīt pieklājīgu kapitālu un lielisku karjeru.

Vēlamās profesijas: diplomāts, aktieris, apģērba, telpu, juvelierizstrādājumu dizaineris, gleznotājs, rakstnieks, muzikants, kosmetologs, fotogrāfs.

Galvenās sfēras un virzieni: kāzu industrija no savedējas līdz kāzu salona īpašniekam, restorānu bizness, jurisprudence, viss, kas saistīts ar skaitumu.

Skorpions (23 oktobris – 21 novembris)

Skorpioni – lieliski mistiķi. Pie tam, viņi veiksmīgi rada noslēpumus, un tos atklāj. Viņiem patīk zināt par cilvēkiem visu – bailes, intīmus noslēpumus, lielus un mazus grēciņus, domas.  Līdz ar ko, no šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem izdodas  nepārspējami psihologi un psihoanalītiķi ( tajā skaitā arī tie, kas pārvalda hipnozi), detektīvi, spēka struktūru darbinieki un aģenti.

Sakarā ar to, ka Skorpioni neizjūt stipru mīlestību pret cilvēkiem,  viņiem piestāv profesijas, kuros žēlums ir traucējošs un nevajadzīgs faktors; piemēram ķirurģija, kriminālistika, muitas sfēra. Viņi veiksmīgi realizējas tur, kur var novērot, izdarīt secinājumus un izmantot iegūto informāciju savam labumam un peļņai.

Skorpioni baidās riskēt, īpaši tad, kad viņiem viss ir jānoskaidro kāda parādība vai jāatrod  kāda notikuma iemeslu. Tāpēc viņi var izveidot lielisku karjeru  dabaszinātnēs, analītikā, žurnālistikā.

Vēlamās profesijas: kadru daļas darbinieks, ķirurgs, prokurors, apdrošināšanas aģents, žurnālists, kas atspoguļo kriminālus notikumus, naturālists, algots karavīrs, rakstnieks, kurš raksta mistikas vai detektīvu stilā.

Galvenās sfēras un virzieni: privātdetektīvdarbība, psihoanalīze, teoloģija, astroloģija, filozofija.

Strēlnieks (22 novembris – 21 decembris)

Strēlnieki lieliski sadzīvo ar dzīvniekiem, tāpēc viņiem nav līdzīgu jebkurā sfērā, kam ir saistība ar zooloģiju. Bez tam, šie mūžīgi nemierīgie  lieliski jūtās tālās valstīs, starp svešas kultūras cilvēkiem un svešu valodu. Vispār, šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem lieliski padodas mācīties svešvalodas, svešu tautu parašas, vēsturi.  Galvenais, lai viņiem būtu interesanti, tad arī karjera būs veiksmīga, un ar finansēm nebūs problēmu.

Strēlnieki mīl risku. Briesmu sajūta viņiem ir dopings, kurš spēj viņus piesaistīt uz ilgu laiku vienai darba vietai vai vienīgai uz mūžu profesijai. Bet no rutīnām  specialitātēm   viņiem labāk izvairīties, viņi zemapziņā provocē dvēseli plosošus notikumus un neaizkavējas ilgi nevienā no organizācijām.

Vēlamās profesijas: veterinārārsts, dresētājs, žokejs, glābējs, tulks, žurnālists starptautiskajos jautājumos, gids, rūpnieciskais alpīnisms, sportists, jaunu zemju pētnieks,  bereitors, kinologs, sūtnis, atašejs.

Galvenās sfēras un virzieni: diplomātija, misijas, izdevniecības bizness (vārdnīcas, ārzemju literatūra), tūrisma sektors, bibliotēkas.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras prot pilnīgi visu ko dara – jums tiešām veicās!

Mežāzis (22 decembris- 19 janvāris)

Mēžāži – savas pasaules uztveres ķīlnieki, viņi cenšas iegūt tikai pašu labāko, tāpēc viņiem apriori ir jāizvairās no profesijām, kurās nav paredzēta karjeras izaugsme un piemaksas. Ja viņi nespēj sasniegt augstu sociālo statusu, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji  kļūst par pasīviem parastiem cilvēkiem, kuri nolaiž rokas un pārstāj cīnīties.  Tāpēc viņiem vienmēr ir jābūt stimuls garantijas veidā, ka viņi ar savu darbu agri vai vēlu sasniegs galvu reibinošus panākumus.  Un tad Mežāžiem ir pa spēkam „gāzt kalnus”.

Starp citu, kā likums, viņi no bērnības zina, ko viņi vispār grib no dzīves, un atsevišķi – no savas specialitātes. Un sāk savu augšupeju uz nospraustiem mērķiem  tajā vecumā, kad viņu vienaudži pat neaizdomājas, kur kādreiz strādās. Tāda taktika,  sareizināta ar neatlaidību un godkāri, dod savus augļus un ļauj sasniegt panākumus jebkurā izvēlētā jomā, kuru spektrs ir ļoti plašs.

Vēlamās profesijas: politiķis, režisors, producents, literatūras aģents, izdevējs, pārdošanas menedžeris, uzņēmējs, augstākās klases ārsts.

Galvenās sfēras un virzieni: varas struktūras, zinātne, banku sfēra, ražošana un komercija, medicīna, sports, kā arī, viss, kas saistās ar akmeņiem, zeltu, un citiem dabas materiāliem.

Ūdensvīrs (20 janvāris – 18 februāris)

Ūdensvīri ir daudzpusīgi un neprognozējami profesijas izvēlē.  Viņi var visu bērnību pastiprināti un veiksmīgi nodarboties ar mūziku, būt par laureātiem  visām iespējamām jauniešu prēmijām, bet pēc skolas doties uz ekonomikas institūtu vai kā brīvprātīgais aizbraukt uz karu izpostītu reģionu. Šīs Zodiaka zīmes iekšējā pārliecība  dažreiz ir spēcīgāka par veselo saprātu, bet noskaņojums un sava veida spītība bieži provocē izvēli „par spīti”.

Tajā pašā laikā Ūdensvīram  ir tik spēcīga pienākuma sajūta, ka viņi nepieciešamības gadījumā var „iet pret savu visas dzīves sapni” un izvēlēties profesiju, kurā maksā tik, cik vajag, lai pabarotu ģimeni.  Pie tam viņi dievina visu jauno, viņiem interesanti ir tajās nozarēs, kas pastāvīgi attīstās, jo tas dod iespēju personības attīstībai.  Un vēl viņus vilina skaistums.

Vēlamās profesijas: antikvārs, izgudrotājs, psihologs, sociologs, kinooperators, fotomākslinieks,  ekonomists, grāmatvedis.

Galvenās sfēras un virzieni: inovācijas, filozofija un sabiedriskās zinātnes, kultūras un mākslas sfēra, dizains( tajā skaitā, arī automobiļiem).

Zivis (19 februāris – 20 marts)

Zivis – ir radoši piespiedu kārtā. Viņi vienkārši nespēj dzīvot ar disharmonijas sajūtu, tāpēc cenšas būt veiksmīgi par tajās nozarēs, kuras viņiem nav interesantas un kurās viņi nonāca nejauši. Bieži viņu vietā bērnībā izdara izvēli vecāki, un šīs Zodiaka zīmes pārstāvji piekrīt, lai nesarūgtinātu tuviniekus, bet vēlāk ļoti no tā cieš.  Bet, neskatoties uz to, viņi vienalga cenšas panākt  izcilību tajā, ar ko viņi ir spiesti nodarboties.

Tomēr, viņiem tomēr labāk ir pašiem meklēt savu dzīves ceļu, jo šajā gadījumā viņi spēs sasniegt neticamus panākumus  izvēlētā darbā un nodrošināt sev stipru materiālo bāzi.

Zivis ļoti labi māk skaitīt naudu, un ja ņem vērā, ka viņi ir paskopi, tad viņiem nav cenas tur, kur vajag „saglabāt un pavairot”. Vēl Zivis – kreatīvi cilvēki, tāpēc viņiem ir labi tajās profesijās, kur var parādīt savu māksliniecisko potenciālu un savu satriecošo intuīciju.

Vēlamās profesijas:  auditors, finansists, loģistiķis, psihoanalītiķis,  privātdetektīvs, dziedātājs, profesionāls ceļotājs, aktieris, gleznotājs.

Galvenās sfēras un virzieni:  bankas, viesnīcu un restorānu sektors (vidēja posma darbinieka loma), pedagoģija, jebkura nozare, kas ir saistīta ar ūdeni.

 

Spread the love

Pievienot komentāru