Pirms 6 gadiem skaistā Jana apprecējās ar čigānu barona dēlu. Kāds izvērtās meitenes liktenis

Tikai  šīs attiecības bija pilnīgs šoks vecākie  – Janas vecāki bija kategoriski pret, ka  viņu vienīgā skaistā meita satikās ar čigānu, un Arsena vecākiem – ka viņš nebija kopā ar čigānieti.

Gan Janas, gan Arsena vecāku dusmas bija tik lielas, ka jaunie mīlnieki nolēma bēgt uz pilnīgi citu pilsētu – par laimi, Arsens nekad netika ierobežots ar naudu. Neskatoties uz visu, tēvs Arsenam naudu sagādāja. Tomēr ar to nekas nebeidzās…

Janas vecāki pat mēģināja ar varu pārvilkt meitu mājās. Īpaši visa šī  situācija satrauca Janas mammu. Sieviete ļoti baidījās, ka pēc aiziešanas pie čigāniem, Jana tiks zaudēta un viņas vecāki vairs nekad neredzēs savu meitu!

Bet Jana bija nelokāma, un Arsens, no savas puses cīnoties pret radiniekiem, arī vēlējās izveidot ģimeni ar meiteni. Rezultātā, pret vecāku gribu, jaunieši apprecējās, lai gan bija tās grūti nosaukt par kāzām.

Tā bija tikai  erimonija, bez viesiem, banketiem un pušķiem un pat bez līgavas kāzu kleitas.

Gadu vēlāk čigānu un krievu ģimenē piedzima dēls. Varētu šķist, ka bērna piedzimšanas ģimee nostabilizēsies, bet, kā izrādījās, ne šajā gadījumā.

Jaunais čigāns sāka norobežoties no savas sievas un pazuda uz vairākām dienām … Arsens nestrādāja, bet, tā kā viņš bija čigānu barona dēls, viņam vienmēr bija nauda. Tiesa, pēc bērna piedzimšanas arī Jana redzēja arvien mazāk šīs naudas …

Šī stāsta beigas nemaz nebija pasakainas, bet gan ikdienišķas – atšķirība nacionālajās īpatnībās un kultūrās tomēr atsvēra sākotnējo mīlestību, un Arsens un Jana izšķīrās …

Tagad ir pagājuši 6 gadi, Janai  ir 29, viņas dēlam ir 4 gadi. Visas šos gadus viņa nekad mūžā vairs nebija redzējusi Arsenu.

Pats Ārsens dēlu no Janas nemēģināja atņemt. Jaunietis atkal atgriezās čigānu kopienā, un viņa tēvs par to bija neizsakāmi priecīgs.

Lasi arī: Sievietei piedzima bērns 66 gadu vecumā; ir pagājuši 15 gadi, kā viņas meita izskatās tagad

Šobrīd jaunais čigāns ir precējies, un, saskaņā ar visiem čigānu kanoniem, viņš ir precējies ar čigānieti…

Spread the love

Pievienot komentāru