Psiholoģiski triki, kā vienmēr panākt to ko tu vēlies

1. Ja tu kādam uzdod jautājumu un viņi atbild ļoti īsi, neko nesakot skaties viņiem acīs. Pēc pāris sekundēm cilvēks turpinās teikto sākot no vietas, pie kuras apstājās.

2. Vai kādreiz esi bijis draugu grupā, kurā atrodat lietas, par kurām kopīgi pasmieties? Un tad tu pieķer sevi saskatoties ar savu labāko draugu? Tas ir tādēļ, ka cilvēki instinktīvi saskatās ar personu, kas viņiem ir vistuvākā.

3. Ja tu sevi noskaņo priecīgi un aizrautīgi, jo grasies ar kādu satikties, otrs cilvēks pievienosies labajai vibrācijai. Varbūt ne pirmajā reizē, bet pavisam noteikti otrajā.

4. Ja tu kļūsti nervozs publiskās uzstāšanās dēļ vai tev ir taureņi vēderā pirms došanās izbraucienā ar karuseļiem, pamēģini pirms tam pakošļāt košļājamo gumiju. Ja tu kaut ko ēdīsi vai košļāsi, tas apmānīs tavas smadzenes, jo viņas tev uzticas ar domu ‘’es neesmu briesmās, pretējā gadījumā es šobrīd neēstu’’.

5. Ja tu pievienojies sarunai, vēro cilvēku kājas. Ja cilvēki pret tevi pagriež tikai torsa daļu un ne pēdas, tas nozīmē, ka viņi nevēlas tevi sarunā. Tā pat ir arī tad, ja runājot ar personu divatā pret tevi pagriezta ir tikai torsa daļa un ne pēdas –  tas visticamāk nozīmē, ka viņi vēlas, lai saruna beigtos.

6. Ja kāds uz tevi ir dusmīgs, saglabā mieru. Tas liks cilvēkam vēl vairāk sadumpoties un pēc tam justies vainīgam par to.

7. Pirmajā randiņā aizved otru cilvēku uz vietu, kura liks sirdij pukstēt straujāk. Piemēram, karuseļiem vai šausmu filmu. Tas paaugstinās viņu adrenalīna līmeni, liekot domāt, ka viņi izbauda kopā pavadīto laiku ar tevi, lai gan šī sajūta visticamāk radusies no darītās aktivitātes.

8. Cilvēki tevi atcerēsies ne tevis pateikto vārdu dēļ, bet gan ar to, kā tu liki viņiem justies. Bez tam,  cilvēkiem ļoti patīk runāt par sevi, tāpēc uzdod daudz jautājumus par viņiem pašiem.

9. Vienmēr saki patiesību, jo, kad pienāks tā retā reize, kad jāmelo, ir lielāka iespēja, ka persona, kurai melo, noticēs.

10. Ja tu plati smaidīsi, tu uzreiz jutīsies laimīgāks. Tikai nedari tā skatoties uz nepazīstamiem cilvēkiem, tad tu viņu atmiņās paliksi kā savādnieks.

11. Kad tu tikko esi kādu saticis, piemini sarunā un uzrunā viņus vārdā. Cilvēkiem patīk dzirdēt pašiem savu vārdu. Tas jūsu starpā veidos uzticību un draudzību. Piemēram, ja tavs draugs iepazīstina tevi ar viņa draugu Jāni, kad atvadāties, nesaki vienkārši ‘’atā’’, tā vietā saki – ‘’atā, Jāni!’’

12. Ja tu mācies jaunu valodu, vai ko līdzīgu šai aktivitātei, pamēģini to pārmācīt draugam. Mācot to kādam citam, tu pats to sapratīsi daudz labāk.

13. Tavas izredzes veiksmīgām attiecībām paaugstinās, ja tava ģimene un draugi ar tavu īpašo personu labi satiek.

14. Joki liekas mazāk smieklīgi, kad ir nepieciešams tos atkārtot. Tāpēc kad nākamreiz runāsi ar cilvēku, kurš tev nepatīk vai arī cilvēku, kas zināms kā ‘’kretīns’’,  tēlo vājdzirdīgu un kad viņi joku būs atkārtojuši  trešo reizi, varēs dzirdēt cik ļoti tas ir izgāzies.

Lasi vēl: Viņa izaudzēja lociņus ziemā bez zemes un podiņa. Skaties kā…

15. Ja tu plati smaidīsi, tu uzreiz jutīsies laimīgāks. Tikai nedari tā skatoties uz nepazīstamiem cilvēkiem, tad tu viņu atmiņās paliksi kā savādnieks.

Spread the love

Pievienot komentāru