Riebeklību horoskops. Lūk cik riebīgs mēdz būt katras zodiaka zīmes pārstāvis. Visticamāk, arī TU

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušos var dēvēt par vieglprātīgiem riebeklēniem. Bieži vien vienkārši nesaprot, ka uzvedas kā nelieši. (Pusotra rieva smadzenēs neveicina personīgās uzvedības analīzi). par izdarīto nejaucību aizmirst piecu minūšu laikā.

Aizbildinājums: “Tu apvainojies? Par ko?”

Vēzis

Nelaimīgais riebeklēns, tas ir, riebeklēns esi tu, bet Vēzis – nabaga upuris. Un tā būs vienmēr un jebkurā gadījumā, pat ja Vēzis būs sastrādājis desmit reizes vairāk nejauku lietu nekā tu. Turklāt viņš parūpēsies, lai visi uzzina, cik nejauki tu pret viņu esi izturējies.

Aizbildinājums: “Tu mani uz to piespiedi!”

Lauva

Pašamierinātais riebeklēns. Viņš ir dižens, pārējie – gruži un pabiras zem šī kunga kājām. No šāda pasaules skatījuma izriet arī visas Lauvas nelietības.

Aizbildinājums: “Man tā sagribējās” – maksimums, ko var cerēt dzirdēt no Lauvas.

Jaunava

Ļaunatminīgais riebeklēns. Kaut kad esi sariebis Jaunavas zīmē dzimušajai personai vai arī vienkārši nokļūdījies vārdu izvēlē. izrādās, Jaunava ilgus gadus gaidījusi izdevību atriebties.

Aizbildinājums: Vai nu pilnīgs notikušā noliegums: “es?! Kā tu tā varēji padomāt!” vai arī triumfējošs “bet vai tu atceries…”

Svari

Bailīgais riebeklēns. Starp citu, 1. vieta nelietību reitingā. var mest pie malas jebkuras ētikas un morāles normas. Te sameloja, tur aprunāja, vēl citur nodeva – vienkārši tāds dzīvesveids, un tas viss gļēvuma dēļ.

Aizbildinājums: Tādu nav. Saskādēja un paslēpās.

Skorpions

Principiālais riebeklēns. Principi var būt jebkādi, bet ne jau tur lietas būtība. Skorpiona vienpusīgais skats uz pasauli bieži nozīmē; visi, kas pārkāpuši kaut kādus citiem neizprotamus noteikumus un aizliegumus, steidzami jāsoda. Pats sevi Skorpions uzskata par ieroci Taisnības rokās (jā, ar lielo burtu!)

Aizbildinājums: Tādu nav. Plus augstu izsliets zods.

Strēlnieks

Riebeklēns – skandalētājs. nelaidīs garām iespēju sarīkot traci tramvajā vai izlamāties tirgus sievu stilā. Gūst apmierinājumu no konflikta kā tāda.

Aizbildinājums: Nesakarīgs teksts, kurā daudz necenzētas leksikas – turklāt augstos toņos.

Mežāzis

Riebeklēns ar ierobežojumiem. Vērša vienaldzīgums + lauvas egoisms + paša personīgais, neatkārtojamais trulums. Garšvielas vietā – alkatība.

Aizbildinājums: “Tā gadījās”.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Ūdensvīrs

Ciniskais riebeklēns. Godpilnā 2. vieta mūsu reitingā. izdarīs ko nelietīgu tikai tāpēc vien, lai pasmietos par otra ciešanām. var pat teikt, ka dažiem Ūdensvīriem ir iedzimts sirds defekts, tas ir, viņam tādas sirds vispār nav.

Aizbildinājums: “Ha, ha, ha!”

Zivis

Vienaldzīgais riebeklēns. Izdzirdējis kliedzienu “palīgā!”, Zivju zīmē dzimušais aizcērt vēdlodziņu un cieši ietinas segā.Neatnāks apciemot slimnīcā, kur tu gaidi pēdējo stundiņu. Un pārējais tādā pat garā.

Aizbildinājums; “Atvaino, tāda dzīve, katrs par sevi!”

 

Avots:

Spread the love

Pievienot komentāru