Šādā veidā ir iespējams veicināt, ka tev piedzims dvīnīši – vienkārši lieliski!

Izskati ģimenes vēsturi

Ir ticams, ka dvīņi iedzimst ģimenē. Pārbaudi, vai sievietēm tavā ģimenē – māsai, mātei, vecmāmiņai ir bijuši dvīņi. Ja atbilde ir jā, tad vari būt droša, ka tavas izredzes jau ir lielākas!

Hiperovulācija

Divolu dvīņi veidojas no divām atsevišķām olšūnām, kas nobriest vienlaicīgi. Ja tev ir tendence uz hiperovulāciju – vairāk nekā vienas olšūnas atbrīvošanu menstruālajā ciklā, tad tev pastāv lielāka iespējamība ieņemt dvīņus. Hiperovulācija sievietēm biežāk parādās ap 30 gadu vecumu, tādēļ, ja vēlies dvīņus, apdomā to ieņemšanu šajā laikā.

Manioka

Ja uzņemsi manioku saturošus produktus, palielināsies iespējamība ieņemt dvīņus – pat par 50%! Šis augs atbrīvo GnHR hormonus, kas var apmānīt tavas smadzenes par to, ka tavā organismā ir pietiekami daudz estrogēna. Rezultātā smadzenes atbrīvos gonadotropīnu, kas pastiprinās ovulāciju.

Lasi vēl: 7 viltīgi paņēmieni, kurus lielveikali pielieto, lai tu iztērētu pēc iespējas vairāk naudas

Uzņem vairāk folātu

Protams, veselīga diēta tiek ieteikta vienmēr, tomēr, ja vēlies dvīņus, pievērs uzmanību lielākai folātu uzņemšanai. Tādā veidā sapņa piepildīšanas iespēja palielināsies par 40%. Ēd vairāk veselīgu ēdienu – sparģeļus, brokoļus, avokado, zirņus, pupas, lēcas un citrusaugļus.

Uzņem vairāk piena produktu

Piens ne tikai stiprina kaulus, bet arī paaugstina estrogēna līmeni – tādā veidā tiks palielināta auglība, kas dos lielāku iespēju ieņemt dvīņus.

 

Spread the love

Pievienot komentāru