Šādā veidā var sekundes laikā nokaitināt katru zodiaka zīmi, ka viņam būs vēlme tev iesist pliķi

VĒRSIS

Iedragājot viņu aizsardzību. Vērši ir atkarīgi no stabilitātes visās lietās. Viņiem pilnīgi noteikti nepatīk pārsteigumi. Samaini Vērša lietu kārtību, un viņš būs nokaitināts un bezgala dusmīgs!

DVĪŅI

Liekot viņiem būt vienā vietā. Dvīņi ir visur, nevis piesieti vienai vietai. Viņiem ātri vien kļūst garlaicīgi. Viņi ienīst to sajūtu, kad jūtas notverti. Ja viņiem ilgstoši jāuzturas vienā vietās – tas viņus padara trakus!

VĒZIS

Nenovērtējot draudzību. Vēži mīl cilvēkus, un viņi jūt nepieciešamību atrast cilvēkus, kuri mīl un saprot viņus. Vēzis cenšas būt tik labs draugs, cik vien var. Ja viņš to pašu nesajutīs no tavas puses, Vēzis kļūs dusmīgs!

LAUVA

Neuzslavējot. Lauvas pilnīgi noteikti mīl būt līderi, taču galvenais aspekts tajā visā – viņi gūst baudu no tā, ka tiek atzīti. Viņi nevēlas uzvarēt, ja beigu beigās netiek pie medaļas.

JAUNAVA

Sākot darīt viņu darbus. Jaunavas ir bezgala organizētas. Viņām ir ļoti strikta darba ētika. Lai ko arī viņas darītu, viņas pilnīgi noteikti sev uzticas, tāpēc ļauj viņām to darīt. Ja kāds iejaucas viņu mērķos un sajauc viņu lietu kārtību, Jaunavas zaudē prātu.

SVARI

Esot negodīgi. Svari ir ļoti patīkami cilvēki. Patiesībā viņus ir ļoti grūti nokaitināt. Viņi ir ļoti diplomātiski un vēlas, lai pasaule būtu ļoti godīga un vienlīdzīga. Ja tu rīkosies netaisnīgi, pilnīgi noteikti sajutīsi viņu dusmas.

SKORPIONS

Melojot. Skorpioni zina šo spēli, un viņiem liekas, ka visi to mēģina spēlēt attiecībā pret viņiem. Skorpions pievērsīs uzmanību pilnīgi visam, ko saki, un ja viņam būs aizdomas par to, ka esi negodīgs, viņš izpostīs tavu dzīvi.

STRĒLNIEKS

“Piesienoties” viņam. Strēlnieki ir brīvi un neatkarīgi, un tādi viņi arī vēlas palikt. Ja tu viņam nemitīgi sekosi, viņš pilnīgi noteikti nekautrēsies tevi pasūtīt trīs mājas tālāk.

MEŽĀZIS

Izjokot viņus. Mežāži mīl tradīcijas un viņiem ir ļoti daudz lepnuma. Viņiem nav īpaši attīstīta humora izjūta, tāpēc esi piesardzīgs ar to, ko saki šīs zīmes pārstāvim, pretējā gadījumā – gatavojies tam, ka būsi viņu nokaitinājis.

ŪDENSVĪRS

Nepiekrītot viņiem. Ūdensvīriem vienmēr ir taisnība. Viņi mīl izklāstīt savu viedokli, bet nemīl uzklausīt citu cilvēku domas. Viņi ir īgni, viņiem nepatīk, ja saruna nav tāda, kādu viņi to vēlas. Tas nozīmē to, ka, ja jūs viņiem nepiekritīsiet, saskarsieties ar Ūdensvīru dusmu lēkmi.

ZIVIS

Esot ļauni. Maigajām Zivīm pilnīgi noteikti nepatīk ne ļaunums, ne vardarbība. Kamēr vien visi ir jauki, Zivīm viss ir labi un viņas turpina lidināties pa mākoņiem, taču nelaipnas attieksme dēļ viņas pilnīgi noteikti nolaidīsies atpakaļ uz Zemes. Ja tu esi nokaitinājis Zivis, tu esi ļoti slikts cilvēks.

 

Spread the love

Pievienot komentāru