Šamane Kažeta Ahmetžanova atklājusi, kā un cik ļoti 30. aprīlī gaidāmais Saules aptumsums ietekmēs tavu likteni

 

Astroloģe iesaka… veidot jaunu dzīvi, apgūt papildus naudas pelnīšanas iespējas, uzsākt sadarbību ar īstajiem cilvēkiem, nopietni apsvērt interesantus un izdevīgus piedāvājumus. Visi starti šajā laikā būs daudzsološi un veiksmīgi. Tāpēc jūtieties brīvi spert soļus uz jaunu dzīves līmeni, stabilitāti un labklājību.

 

Kādas briesmas rada saules aptumsums

Tomēr līdzās pozitīvajiem aspektiem ir arī negatīvs, ko nes Saules aptumsums 2022. gada 30. aprīlī. Piemēram, jūs nevarat dot vaļu emocijām – tās patiešām pārņems jūs pilnībā.

Bezgalīgas šaubas un mešana var radīt daudzas kļūdas un vilšanos. Turklāt no šīm kļūdām ir jāizvairās, jo tās atstās iespaidu uz nākamo desmitgadi. Tāpēc nesteidzieties pieņemt lēmumus un rūpīgi analizējiet katru savu soli.

 

Kā virzīt aptumsuma enerģiju pozitīvā virzienā

No tāda notikuma kā saules aptumsums jūs varat un vajadzētu gūt labumu. Arī no kļūdām var izvairīties. Lai to izdarītu, ir jāievēro vairāki noteikumi.

Sākumā attīriet sevi un savas mājas no negatīvajām enerģijām, tādējādi ielaižot savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas. Veikt garīgās prakses, strādāt telpās ar sveci.

Lasi arī: Andžela Perla nosaukusi piecus maija lielākos veiksminiekus pēc zodiaka – viņus gaida īsta laime

Eksperts atgādināja, ka Saules aptumsums notiks Vērša zīmē, kas cilvēkos modina greizsirdību un īpašnieciskumu. Lai jūs nepārvarētu šīs negatīvās jūtas, pārdomājiet savu attieksmi pret pieķeršanos, atkarību, bailēm tikt pamestam.

Būtu lieliski šajā laikā izveidot programmu sava lolotā sapņa piepildīšanai. Lai to izdarītu, pierakstiet to uz papīra, it kā dodot ziņu Visumam, un pat norādiet vēlmju izpildes termiņu.

 

Ko Nedarīt

Saules aptumsuma laikā 2022. gada 30. aprīlī jūs nevarat:

pieņemt impulsīvus, pārsteidzīgus lēmumus;

rīkoties ar emocijām;

neko nedarīt, sēdēt saliktām rokām;

kaitināt, dusmoties, provocēt citus uz strīdiem un izrēķināšanos;

novēlēt kādam ļaunu, atriebties, apvainoties.

Spread the love

Pievienot komentāru