Šīs 5 zodiaka zīmju sievietes ir vistīrākās maitas – brrr…

1. LAUVA

Lauvas dievina būt uzmanības centrā. Viņas no visa spēka pēc tā tiecas, turklāt tajā ietilpst gan lepošanās ar savām zināšanām un sasniegumiem, gan arī neuzkrītoša sava pārākuma demonstrēšana.

Lauvenes ir pilnīgi pārliecinātas, ka kļūdīties var ikviens, tikai ne viņas. Savās neveiksmēs viņas parasti mēdz vainot kādus citus.

2. SKORPIONS

Lai arī no kādām maitām šis piecinieks sastāvētu, starp viņām vienmēr būs sava karaliene. Vienmēr! Dzirdējāt?! Vienmēr tā būs Skorpions! Viņa nekad nelaidīs garām iespēju iedzelt Jums vissāpīgākajā vietā, turklāt, protams, ka arī visnepiemērotākajā brīdī! Tas nenotiek vienmēr, bieži vien netīši, taču tāda nu ir Skorpiona daba!

Viņas ir visbīstamākās no maitām, it īpaši tad, kad ir pamestas vai aizvainotas – tad viņas kals atriebības plānus, turklāt ne vienu vien!

3. JAUNAVA

Jaunavas mums ir baltas un pūkainas, kārtīgas un labas. Ko tad viņām vispār var pārmest?! Izrādās, ka šīm sievišķīgajām būtnēm piemīt viena velnišķīga īpašība – nekontrolējams “maitiskums”. Palīdzēt kolēģiem?! Upurēt visu ģimenes labā?! Atdot tuvākajam savu pēdējo kreklu?! Jā, bez problēmām!

Bet, ja Jaunava ir sliktā garastāvoklī, viņa uzspļaus citu jūtām. Viņa apvainojusies apsēdīsies, izteiks dažādas piezīmes, rupji pārtrauks un kritizēs – tas viņai nozīmē “uzspļaut”, turklāt tā nu ir sanācis, ka delikāti izteikt savu viedokli viņas neprot!

Lasi vēl: 4 pazīmes, ka tu jau esi satikusi savu topošo vīru. Galvenais – nelaid viņu vaļā!

4. ŪDENSVĪRS

Šī sieviete, protams, var skatīties uz Jums un smaidīt, būdama īsts draudzības iemiesojums, taču atliek Jums tikai novērsties, kad šī “laipnība” pārvērtīsies īstā maitā. Viņa pārcilās katru Jūsu dzīves detaļu, nepalaižot garām nevienu sīkumiņu, turklāt ar kādu degsmi viņa to darīs!

Ko ēdāt, dzērāt, kas Jums bija mugurā – viss tiks ņemts vērā un nodos plašākai apspriedei. Reizēm šīs sievietes var būt tādās dusmās, ka tās pilnīgi noteikti biedē apkārtējos, taču arī labi un nesavtīgi darbi viņām ir asinīs, ar ko tad arī viņas pārklāj savas acīmredzamās vājās puses.

5. MEŽĀZIS

Ar šīm ragainajām būtnītēm ir gan grūti sazināties, gan grūti strādāt, gandrīz viss ar viņām ir sarežģīti. Kādi kompromisi?! Pat tad, ja viņām būs nepieciešams atkāpties, viņas ar saviem ragiem turēsies pretī un neatbrīvos sav posteni.

Tā viņas kustas uz priekšu, atstājot aiz sevis ļoti daudz no pacietības izvestu cilvēku, un viņas vēl cer, ka nepaliks vienas! Respektīvi, ja esat sasējies ar šādu sievieti, pārliecinieties par to, vai tiešām esat tas cilvēks, kurš ir spējīgs viņu izturēt!

 

Spread the love

Pievienot komentāru