Šīs 6 zodiaka zīmes MĪL agresīvu un vardarbīgu seksu…

Auns

Auns vienmēr atrodas dinamikas meklējumos, kā guļamistabā tā arī dzīvē. Kad viņa intīmā dzīve sāks kļūt garlaicīga viņš centīsies to kaut kā atsvaidzināt ar dažādiem paņēmieniem. Sekss – tā ir LIELA iespēja uzturēt saikni ar Aunu, tāpēc nebaidieties viņam stāstīt savas karstākās vēlmes un fantāzijas, kuras vēlaties īstenot.

Jaunava

Jaunava lielāko laika daļu pavada rūpējoties par sevi un citiem. Kad viņa vēlas seksu viņa dara visu lai partnerim tas patiktu. Viņa vēlas pamēģināt ko jaunu un elpu aizraujošu. Jaunavām grūti ir spēlēt lomu spēles. Viņa no sākuma pielietos agresīvu paņēmienu un ja jūs tas apmierinās viņa atlaidīs bremzes un sāks rīkoties.

Skorpions

Esot kopā ar Skorpionu, tad noteikti zini, ka viņam gultā nav nekā aizliegta. Viņš var būt, gan maigs, gan mežonīgs. Kad viņš izrāda savu dabisko raksturu, tad ir nedaudz vardarbīgs. Skorpiona kaisle vairāk līdzinās medībām nevis mīlestībai, kad lieta nonāk līdz seksam viņš cenšas to izbaudīt pilnībā.

Strēlnieks

Strēlnieks var kļūt agresīvs un cietsirdīgs gultā, ja vien pats to vēlēsies. Viņš gultā atlaiž sevi no grožiem. Pat ja viņš nekad nav nodarbojies ar agresīva rakstura seksu, tad tas ir tikai laika jautājums, jo viņš to noteikti izmēģinās.

Mežāzis

Viņus parasti uzskata par ļoti nopietniem cilvēkiem. Neviens pat neiedomātos, ka viņam patīk šāds sekss. Mežāzis vienmēr ir pilns ar pārateigumiem. Pirms agresīva seksa viņš var stundām ilgi gatavoties tam. Viņam ļoti patīk netīras sarunas, neķītras frāzes un kaislīgi žesti.

Ūdensvīrs

Ja jums ir vajadzīgs partneris, kurš vēlas pamēģināt daudz ko jaunu tad nu tas var būt Ūdensvīrs. Izmantojot agresīvus paņēmienus var lieliski iekarot Ūdensvīra sirdi. Viņš mēdz izlaist romantisko seksu un uzreiz ķerties klāt pie lietas.

 

Avots: soulpost.ru

Spread the love

Pievienot komentāru