Šīs ir tās 3 zodiaka zīmes, kuras ir patiesi nelaimīgas. Ļoti žēl!

Bet Jaunavas taču nevar dzīvot mierīgi! Viņas pašas izvēlas sev lielo cietēju lomu un pieturas pie tās visas savas dzīves garumā.
Veiksme šai zīmei  uzsmaida reti, viņas var paļauties tikai pašas uz sevi. Tāpēc ir vērts atzīmēt, ka, ja Jaunavām ir izdevies iegūt no dzīves kaut ko paliekošu – tad tasi ir pilnībā viņu pašu nopelns, smaga darba un ilgstošu ciešanu rezultāts.

  1. vieta. Vēzis

Tie, kuri dzimuši Vēža zīmē, bieži nevar sevi nosaukt par laimīgu cilvēku. Viņi atšķiras ar paaugstinātu aizdomīgumu un citām psiholoģiskajām problēmām. Vēži ir par sevi, par savu pievilcību un spēku nepārliecināti cilvēki.

Vieglais Vēžu raksturus padara viņus par padotajiem bez jebkādas iespējas ar laiku pārvērsties par līderi. Tas pats attiecas uz viņu ģimenes dzīvi, kuras dēļ Vēži pilnībā kļūst par nelaimīgiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Lūk, tik ātri alkoholiskie dzērieni pazūd no mūsu organisma. Ātrāk par šo pie stūres nesēdies!

  1. vieta. Zivis

Ja kāds patiesi jūtas nelaimīgs, tad tās ir Zivis. Tieši šīs zīmes pārstāvji bija visbiežāk apjautājamo cilvēku vidū. Zivis parasti ir sevī ieslēgušies, vairāk par visiem citiem tiecas pašanalizēt un paškritizēt. Viņi nav par sevi pārliecināti un nevar mierīgi sarunāties ar citiem cilvēkiem, kurus nereti uzskata par “piezemētiem”.

Bet ir viens “bet”. Ja Zivis atradīs cilvēku, kurš viņus uzmundrinās un palīdzēs, viņu dzīve var kardināli izmainīties! Viņi pārstās sevi uzskatīt par nelaimīgu un iestāsies laimīgo cilvēku rindās

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru