Šis varētu būt neveselīgākais dzēriens pasaulē. Tas var kaitēt jau pēc 45 minūtēm. Un to dzer ļoti daudzi!

Runa ir par populāro gāzēto dzērienu Coca Cola (vai jebkurš kolas dzēriens – Pepsi, RC Cola utt)!

Pārāk daudz cukura un glikozes mūsu organismā var būt palaišanas mehānisms tādām problēmām kā hipertonija, aptaukošanās, sirds nepietiekamība, artrīts, artēriju nosprostošanās un daudzas citas.

 

Mēs visi zinām, ka kola ir ļoti kaitīgs produkts, ir plaši pazīstams, ka tā sastāvs ir līdzvērtīgs vairāk kā trīsdesmit ēdamkarotēm cukura, kas ir nopietna problēma tiem, kas pārāk daudz dzer.

Kas ir ne mazāk svarīgi un kas jāņem vērā. Kad mēs dzeram Coca-cola, mēs varam izjust uz sevi sekojošus efektus: Pēc desmit minūtēm: jūs saņemsiet visu jums nepieciešamo cukuru visai dienai, kas organismam ir ļoti svarīgi. Pēc divdesmit minūtēm: aknas cukuru pārvērš taukos.

Lasi arī: 16 interesantas idejas no amerikāņu skolām, no kurām var mācīties

Pēc četrdesmit minūtēm: glikoze nonāk asinīs, kas palielina asinsspiedienu, un jūsu zīlītes paplašinās. Pēc četrdesmit piecām minūtēm jūs sākat izstrādāt dopamīnu, un jūsu pulss paātrinās.

Ņemot vērā šos efektus, var izdarīt secinājumu, ka, lietojot šo dzērienu pārāk daudz, jūs varat izraisīt sirds apstāšanos, kas ir ļoti svarīgi. Tāpēc, lūdzu, padalieties ar šo informāciju, lai par šo zinātu vairāk cilvēku!

 

Arī interesanti: Tests “12 atslēgas”. Uzzini, vai tava vēlēšanās piepildīsies!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru