Šis zieds ir ļoti īpašs un tam jābūt ikvienā ģimenē. Un šis ir iemesls kāpēc…

Ģerānijas derīgās īpašības

 

1) Ziedu aromāts palīdz atvieglot depresiju un stiprina nervu sistēmu. Ja ģerānijas podiņu novieto istabā, kas atrodas ģeopatogēnajā zonā, tas neitralizē visu tā kaitīgo ietekmi.

2) Ģerānija palīdz mīlestībā–tādēļ rozīgais zieds jādāvā mīļotajam. Lai mīļotā vai mīļotaisatbildētu uz jūsu mīlu, ģerānijai jāpaliek viņa mājā.

3) Ģerānijas lapas satur ēterisko eļļu savā sastāvā, lai pārliecinātos par to, pietiekami, lai paberzēt lapas pirkstos. Vasarā eļļa ir īpaši spēcīga saulē. Tādējādi augs var pasargāties no pārkaršanas. Pastāv uzskats, ka, ja ģerānija atrodas uz ielas, tad karstos un sausos laikapstākļos saulrieta laikā ir viegli pamanīt gaismu. Līdzīgu efektu nodrošina ēteriskās eļļas, ko izdalījusi ģerānija.

4) Ģeranijas lapas nepatīk kodēm, mušām un citiem kukaiņiem. Lai atbrīvotos no kukaiņiem ieteicams ieberzēt mājdzīvniekus ar ģerāniju.

5) Jūs varat izmantot ģerāniju, lai ārstētu galvassāpes un saaukstēšanos. Šis augs attīra gaisu, iznīcina kaitīgas baktērijas. Lai justu vairāk prieka, pietiek ar to, kā vienkārši pasēdēt 10 minūtes blakus augam. Gaisa tīrīšanai jūs varat izmantot ģerānijas eļļu, ko pārdod aptiekās. Būs pietiekami tikai 3-4 pilieni aroma-lampā

6) Ģerānijas eļļa regulē hormonu apmaiņu. Tas arī uzbudina sajūtas, tāpēc romantisku vakariņu laikā varat iepilināt 5 piles eļļas aromātiskajā lampā

Lasi arī: Pasaki, kā tu turi telefonu un mēs pateiksim daudz ko par tevi

7) Ģerānija ir ļoti noderīga cilvēkiem ar problēmām, kas saistītas ar nervu sistēmu, kas cieš no hipertonijas, bezmiega, kuņģa-zarnu trakta un sirds slimībām. Ģerānija sniedz būtisku palīdzību pacientiem ar žultspūšļiem un aknu problēmām. Pieliekot pie iekaisuma vietas ģerānijas loksni, atvieglo sāpes radikulītam, zobu sāpes.

8) Tautas dziednieki neiesaka likt mutē lapu ar zobu sāpēm, bet piestiprināt to pie vaiga no ārpuses. Kad radikulīts – lapas tiek sasmalcinātas, tad uz muguras tiek pielietotas kā komprese. Līdzīga komprese piestiprinās pie paaugstināta spiediena uz rokas (vietu, kur ir pulss)

9) Vien audzējot mājā ģerāniju, pēc dziednieku domām, tās novērš audzēju parādīšanos. Un parapsihologi apgalvo, ka ģerānija izlīdzina biolauku, kas iepriekš sagrauts ar slimībām

Spread the love

Pievienot komentāru