Skorpions: kritušais eņģelis, kas apstaro tumsu

Skorpiona sākotnējais simbols ir čūska. Tā simbolizē atjaunošanos un atdzimšanu. Šī ir radība, kas spēj nomest savu ādu un atkal atjaunot to, tā, it kā piedzimtu no jauna. Tāpat, kā čūskas, arī Skorpioni nomet savu ādu vairākos dzīves periodos, šādi zemapziņā cenšoties mainīties un atjaunoties.
Skorpioniem piemīt spēja cits pārspēt it visā, jo viņiem piemīt gribasspēks, pacietība, uzstājība un laba izpratne. Neskatoties uz situāciju, Skorpions vienmēr atradīs veidu, kā nostāties atpakaļ uz kājām. Viņos ir nepārspējami liels spēks un noturīgas emocionālās saites.
Tā kā Skorpioni ir ūdens zīmē dzimuši, tāpat, kā Zivis un Vēži, viņi ir cieši saistīti ar juteklisko dzīves pusi. Viņi spēj just līdzi un ļoti rūpējas par citiem, taču bieži vien cieš paši, izjūt lielas sāpes un vientulību. Taču, atšķirībā no Zivīm un Vēža, viņi ekstremālās situācijās ir daudz izturīgāki.
Skorpioni dodas tur, kur citiem vienkārši nav iespējams nokļūt. Viņi spēj izjust cilvēkus un zina “netīro” patiesību, kuru daudzi cenšas noslēpt. Instinktīvi viņi pieņem katra cilvēka tumšo pusi, jo viņi vislabāk saprot, ka tā ir neatņemama cilvēka dabas daļa.

Lasi vēl: Mēs tev pastāstīsim interesantas lietas par sieviešu zonas matiņiem
Skorpioni vienmēr atradīs veidu, kā saglabāt savus noslēpumus, taču, līdzko Skorpions būs izvēlējies jūs, jums savu noslēpumu vairs nebūs. Viņi vienmēr centīsies visu uzzināt, tādēļ glabāt noslēpumus no Skorpioniem ir īsti bezjēdzīgi. Apmānīt viņus vispār nav iespējams. Šajā zīmē dzimušie cilvēki ļoti bieži strādā dažādās varas iestādēs, veselības aprūpē, kā arī konsultācijās un psiholoģiskajā aprūpē, jo viņi prot izzināt cilvēka personības dziļākās vietiņas.
Līdzko runa nonāk par attiecībām, Skorpionu dalība tajās mainīs jūsu uztveri par sevi uz visiem laikiem. Saikne, kāda būs jūsu starpā, padarīs jūs par daudz apzinātāku cilvēku. Skorpioni palīdzēs jums ielūkoties visā daudz dziļāk.
Ja jūs būsiet Skorpionu iekāres objekts, tad noteikti izjutīsiet viņu kontroli, greizsirdību un īpašnieciskumu. Taču, no otras puses, Skorpioni ir emocionāli piesaistīti un ļoti uzticīgi savam partnerim. Viņiem piemīt spējas visdziļākajā līmenī saprast tos cilvēkus, kurus viņi mīl.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru