Slavenā ekstrasense Jeļena Golunova pareģo Aleksandra Šepsa nākotni. «Ja viņš tā turpinās viņu gaida nelaime»

Aleksandrs Šeps bezatbildīgi izmantoja tumšo spēku rituālus, lai sazinātos ar mirušajām dvēselēm. Viņš uz sevis pārņēma citu cilvēku neveiksmes un pat lāstus. Pēc Golunovas vārdiem viss nenotiek tāpat vien un kādreiz katrs saņems pēc nopelniem.

Viņa darba metodes var kaitēt viņa fiziskajam un enerģētiskajam stāvoklim. Jeļena nāca klajā ar informāciju par tumšā maga nākotni. Pēc viņas viedokļa ekstrasenss slikti beigs savu dzīvi, ja turpinās izmantot šos pašus rituālus turpmākajā darbā.

«Viņš dara to, ko pat spēcīgākais mags nespēj, tādēļ viņam par to būs jāmaksā», — Jeļena ar šādu tekstu nāca klajā faniem. Viņa uzskata, ka Aleksandrs Šeps var pazaudēt saikni ar reālo pasauli un pilnībā pāriet uz mirušo pasauli. Viņam nāksies samaksāt par visiem melnajiem rituāliem ko viņš ir veicis darba laikā.

Lai šāda nelaime negadītos, tad Jeļena uzskata, ka viņam vajadzētu uzmanīgi vērsties pie mirušajām dvēselēm un zināt robežu ko nedrīkst pārkāpt. Arī slavenā ekstrasense Natālija Bantejeva arī reiz sniedza Šepsam padomus, ka nevajag tik daudz pieprasīt no mirušo pasaules, taču viņš to neņēma vērā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Spread the love

Pievienot komentāru