Šo 3 Zodiaka zīmju sievietes visbiežāk mēdz būt ir īstas čūskas

Šīs sievietes ir riebīgas, kaut arī ārēji tā nešķiet. Uzzini, vai arī tu esi viena no viņām!

Sievietes ir dažādas. Dažas ir mīļas, maigas un draudzīgas būtnes, taču citas – īstas čūskas! Cerēt uz sievietes – čūskas līdzjūtību vai žēlastību ir pilnīgi veltīgi. Šīm sievietēm vairāki vīrieši ir kārtējie upuri, lai pabarotu savu ego un dotos pie nākamā.

 

1.vietā – SKORPIONS

Šī sieviete ar vienu skatienu spēj oponentu apburt vai iebiedēt. Viņa ir bīstama. Viņa nekad nelaidīs iespēju garām iedzelt ar saviem indes zobiem un pilnībā sadragāt otru. Tomēr bīstama Skorpionu sieviete ir tikai tad, kad viņa ir aizvainota, sāpināta, pievilta vai piekrāpta. Nekad nespēlējieties ar viņas jūtām, jo tas var beigties bēdīgi.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes ar visriebīgāko raksturu; #1 nav nekāds pārsteigums!

Bieži vien viņa kaļ atriebības plānu pret citiem, tiesa, tas nenozīmē to, ka viņa tos vienmēr īsteno. Ļaunu prātu tur ilgi, un piedod ļoti retos izņēmuma gadījumos.

 

2. vietā – LAUVA

Šī sieviete vairāk par visām apzinās savu skaistumu un vērtību, turklāt, pielaist sev kādu tuvu atļauj tikai retajam. Bieži vien viņas ciniskā rīcība ir izskaidrojama ar ego pabarošanu un izvairīšanos pašai tikt sāpinātai.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šis gads nebeigsies labi – jāuzmanās!

Attiecībās izvēlas būt tā, kura salauž sirdi otram, tāpēc, kad jūt, kad attiecības ir uz izjukšanas robežas, viņa rīkojas ātri. Ne vienmēr tas nozīmē, ka viņa sper šķiršanās soli, bieži vien viņa ir tā, kura ir gatava kaut ko mainīt attiecību vārdā.

Tomēr būtu jāatceras, ka publiskai Lauvas aizvainošanai var būt visai bēdīgas sekas.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kura mēdz būt lielākā čūska

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru