Šo nedrīkst darīt savā dzimšanas dienā!

Šajā dienā nav pieļaujami konflikti, mazdūšība vai agresija. Negatīvās enerģijas spēj bloķēt pozitīvās, tādā veidā jūs pakļaujat sevi daudz lielākai ļauno domu un emociju ietekmei, tajā skaitā arī lāstu un ļauna vēlējumiem. Savā dzimšanas dienā domājiet tikai un vienīgi par labu, centieties izmest ārā no savas galvas sliktās un nomācošās domas. Par ko domāsiet savā dzimšanas dienā, to arī piesaistīsiet.

Ja jūs esat ticīgs cilvēks, vērsieties ar lūgšanām pie Dieva. Jūsu lūgšanas noteikti tiks uzklausītas un izpildītas. Labs garastāvoklis un pozitīva domāšana jūsu dzimšanas dienā ir svarīga arī tādēļ, ka, ņemot vērā senus ticējumus, – kā cilvēks sagaidīs šo dienu, tad tā arī pavadīs šo gadu līdz nākamajai dzimšanas dienai.
Iesakām iegādāties arī jaunas drēbes un apakšveļu speciāli savai dzimšanas dienai.

Pat tad, ja jūs negaidāt viesus, sapucējieties un kaut mazliet nosviniet šo dienu paši! Nevelciet mugurā vecas un nonēsātas drēbes, jo tādā veidā jūs aizbaidīsiet veiksmi. Apģērba kabatās ielieciet naudu (ja jūsu izvēlētajam apģērba gabalam nav kabatu, iešujiet nelielu nodalījumu, kur naudiņu tomēr ielikt) – tas tādēļ, lai naudiņa jums būtu visu gadu. Un nekādā gadījumā nepārģērbieties līdz pat svinības beigām, pat tad, ja apģērbs sasmērējās!

Lasi vēl: 7 viltīgi paņēmieni, kurus lielveikali pielieto, lai tu iztērētu pēc iespējas vairāk naudas

Ko nedrīkst darīt savā dzimšanas dienā?
Atsevišķi jāuzsver tas, ko gaviļnieks nekādā gadījumā nedrīkst darīt savā dzimšanas dienā.

  • Nekad nedrīkst dzimšanas dienu svinēt ātrāk, jo tiek uzskatīts, ka šādi jūs saīsināt savu dzīvi.
  • Nekad dienu pirms savas dzimšanas dienas (vai arī pašā dzimšanas dienā) neaizņemieties naudu. Pretējā gadījumā visa gada garumā jūs vajās problēmas finansiālā jomā, dažādas likstas, ķibeles un konflikti darbā.
  • Savā dzimšanas dienā nedodiet nekādus ziedojumus un neaizdodiet nevienam naudu – tādā veidā jūs atdosiet prom savu veiksmi un laimi tuvākajam gadam.
  • Šajā dienā nekomunicējiet ar slimiem cilvēkiem, jo ir ļoti liels risks, ka šīs slimības pārņemsiet uz sevi. Ja no tā nav iespējams izvairīties, tad kabatā ielieciet jebkādu sudraba izstrādājumu – tas uzlabos jūsu enerģētisko lauku un pasargās no slimībām.
  • Arī cilvēki, kurus jūs aicināt uz savu dzimšanas dienu, var ietekmēt jūs un jūsu labklājību visam nākamajam gadam. Ciemos nekad nevajadzētu savā dzimšanas dienā aicināt 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 vai 100 viesus. Tiek uzskatīts, ka tieši šādi daudzumi viesu var nest gaviļniekam nelaimi.
  • Tas pats attiecināms uz svecēm, kas stāv gan uz svētku galda, gan uz tortes. Ja jūsu vecums ir tāds pats, kā kāds no iepriekš minētajiem skaitļiem, labs risinājums būs sveces jūsu gadu skaitļu formā vai arī pilnīga atteikšanās no svecēm.
  • Jūsu dzimšanas dienā sarūk barjera starp jums un apkārtējo pasauli, tādēļ jūs kļūstat daudz uzņēmīgāki kā pret labu, tā pret sliktu. Tieši tādēļ nevajadzētu aicināt cilvēkus, ar kuriem jums nav pārāk tuvas vai labas attiecības – tos, par kuru nodomiem jūs neko nezināt.
  • Ja kāds jūsu dzimšanas dienā sasita traukus, vajag iekliegties “Tas veiksmei!”, taču pašas lauskas drīkst mest āra tikai nākamajā dienā, lai no mājas neiznestu laimi. Tas pats attiecas arī uz miskastes iznešanu, labāk dariet to nākošās dienas rītā.

Ko nedrīkst dzimšanas dienā dāvināt?
Arī dāvanām ir maģiska un nozīmīga loma jubilāra dzīvē. Tādēļ ir ļoti svarīgi tie priekšmeti, kas uz viņiem attiecas.
Vienmēr pārskaitiet ziedu skaitu pušķī vai kompozīcijā (ja tās ir, piemēram, krūmu rozes, skaitiet pēc kātiņiem). Skaitam obligāti jābūt nepāra! Ja skaitlis ir pāra, atbrīvojieties no viena zieda vai izmetiet ārā visu ziedu kompozīciju.

Nav ieteicams dāvināt galantērijas izstrādājumus, kā arī keramikas traukus (maki, cimdi, vāzes utt.) – tas liecina par nesaskaņām darbā un finansiālām problēmām. Lai novērstu šo dāvanu negatīvo ietekmi, ielieciet šajos priekšmetos naudiņu. To var darīt gan pats jubilārs, gan tas, kurš dāvanu dāvina.

Nazis dāvanā radīs konfliktus ģimenē. Tas attiecināms arī uz jebkādiem asiem priekšmetiem (adatas, šķēres utt.). Nekādā gadījumā nedāviniet tādas lietas! Ja gadījumā jums kāds kaut ko tādu ir uzdāvinājis dzimšanas dienā, tad atbrīvojieties no šīm lietām.
Ja dzimšanas dienas gaviļniekam tiek dāvinātas pērles, tas nozīmē, ka viņam būs jāraud. Tādēļ nedāviniet arī dāvanas, kuru dekorācijās izmantotas pērles. Šī paša iemesla dēļ nevajadzētu dāvināt arī kabatas lakatiņus. Gadījumā, ja jūs tomēr saņēmāt šādas dāvanas, tās vispirms jāpamērcē svētajā ūdenī.

Spogulis – tunelis starp divām pasaulēm. Tas savieno reālo pasauli un aizsauli. Tā kā dzimšanas dienā jūsu enerģētiskais lauks ir ļoti uzņēmīgs pret visu, tad spogulis, kuru saņēmāt dzimšanas dienā, var izmainīt jūsu likteni. Tajā ieskatīties drīkstat tikai nākamajā dienā!

Nepieņemiet dāvanas no cilvēkiem, par kuru nodomiem neesat pārliecināti, jo jūs varat saņemt “pārsteigumu” lāstu vai ļauna vēlējuma formā. Ja gadījumā no dāvanas nav iespējams atteikties, pieņemot to, sakiet šādus vārdus: “Es pieņemu tikai to, ko redzu, visu neredzamo paturi sev!” Un domās uzmetiet krustu. Ja nu gadījumā ļoti šaubāties par sveicēja nodomiem, pēc tam no dāvanas atbrīvojieties.

Labāk tiešām izmest, nevis atdāvināt kādam tālāk!

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru