Šodien diena un nakts ir vienādā garumā. Lūk, kādēļ astrologiem ļoti patīk šī saulgriežu diena!

Un ko par šo stāsta astrologi?
Šis laiks ir enerģētiski spēcīgs, tādēļ būs lieliski piemērots savas dzīves sakārtošanai un nākotnes plānošanai.
Tuvāko pāris nedēļu laikā izkaisītā enerģija kļūs daudz koncentrētāka. Šī koncentrētā enerģija ļaus jums atklāt savu iekšējo spēku varenību, atklās arī kaisli un iedvesmu, kas var lieliski palīdzēt jums virzīties dzīvē uz priekšu, palīdzot kļūt daudz produktīvākiem un progresīvākiem.
Mēs pamanīsim, ka mūsos iedegas jauna uguns, kas palīdzēs pārvarēt stagnāciju, kura tik ļoti mūsos ir iesējusies, un ļaus atkal atklāt mūsu patieso “es”.
Rudens saulgrieži simbolizē arī pāreju uz ziemu, proti, simbolizējot iemigšanu vai miršanu. Putni aizlido, sāk krist lapas… Šis ir piemērots laiks atvadīties no visa, kas jums vairs nav vajadzīgs un nekalpo.

Lasi vēl: Šis ir pats spēcīgākais naudas rituāls no visiem. Iedarbība jau pēc diennakts
Ņemiet lapu uz kuras uzrakstiet, kādi pieradumi, uzvedības modeļi, izturēšanās pret cilvēkiem, situācijas un lietas jūs palaižat prom no savas dzīves. Pasakiet paldies visam tam par pieredzi un citām vērtībām, kuras tie spēja jums sniegt.
Tad atvadieties no tām un vienkārši sadedziniet šo lapu. Ja vēlaties, varat veikt arī meditāciju, kas palīdzēs jums atstāt aiz muguras visu, kas kavē jūsu virzību uz priekšu savu mērķu labā.
Izmantojiet šo lielisko laiku savā labā, parādot, ka jūs esat savas dzīves pārvaldnieks.

Noteikti neaizmirstiet dalīties ar šo interesanto rakstu arī ar citiem!

avots

Spread the love

Pievienot komentāru