TESTS. Izvēlies dāvanu un uzzini, kāds būs Jaunais gads!

3. Trešā dāvana pareģo daudz patīkamu notikumu un pozitīvu pārmaiņu. Ja jau sen vēlējies kaut ko mainīt savā dzīvē, 2022. gadā vari droši rīkoties. Jebkurā lietā tevi pavadīs veiksme, šķiet, liktenis pats vadīs tevi pa pareizo ceļu. Tomēr jābūt piesardzīgam, jo Fortūna ir kaprīza dāma.

 

4. Ja izvēlējies ceturto dāvanu, tev jāzina, ka Tīģera gadā var viegli pakāpties pa karjeras kāpnēm. Esi drošs, ka tavi pūliņi un ieguldītais darbs tiks dāsni atalgots. Iespējams, tu saņemsi ilgi gaidīto paaugstinājumu vai kolektīva atzinību. Var būt, ka vispār aiziesi no iepriekšējās darba vietas un sāksi savu biznesu.

 

5. Tevi ieinteresēja piektā dāvana? Labas ziņas: nākamais gads tev paies mīlestības zīmē. Tās var būt jaunas attiecības vai senas mīlestības atdzimšana. Bet var arī gadīties, ka ar jaunu spēku iedegas dzirkstelīte attiecībās ar pašreizējo partneri. Mīlestības zīme var arī pamudināt izveidot jaunu ģimeni vai laist pasaulē mazuli.

Lasi arī: Volodina nosauc zodiaka zīmes, kurām 2022. gads kļūs par pašu veiksmīgāko pēdējo 10 gadu laikā

6. Sestās dāvanas izraudzīšanās liecina par skaistiem ceļojumiem vai attālumu pārvarēšanu. Tas var būt izdevies atvaļinājums, par ko jau sen sapņoji, vai veiksmīgs darba brauciens. Var ierasties arī kāds tuvs cilvēks, kurš šobrīd dzīvo tālu.

Avots: “Brainum”

Spread the love

Pievienot komentāru