Tests. Izvēlies koku un uzzini, ko tas pasaka par to, kā Tu mīli!

 

Attēls nr.1

milestibas-tests

Šī izvēle raksturo Jūs kā drosmīgu un izvēlīgu cilvēku. Jūs mīlat ņemt iniciatīvu savās rokās un darāt visu iespējamo, lai iegūtu otras puses simpātijas. Tajā pat laikā Jums ir ļoti romantiska daba, kas necieš nekādas banalitātes izpausmes.

Jūs mīlat pasniegt oriģinālas dāvanas un rīkoties ļoti galanti, taču to pašu gaidāt arī no savas otrās pusītes. Jūsu ideālajam partnerim jābūt tikpat erudītam un atjautīgam cilvēkam kā Jums, kas pilnībā piekrīt Jūsu viedoklim.

 

Attēls nr.2

milestibas-tests

Ja Jūsu uzmanību piesaistīja šis koks, tas nozīmē, ka mīlestībā tāpat kā privātajā dzīvē Jūs visaugstāk vērtējat tieši stabilitāti.

Jūs praktiski nespējat iemīlēties no pirmā acu skatiena, Jums pie cilvēka ir jāpierod un jāpieķeras viņam, lai spētu viņu iemīlēt, toties, ja kādam tomēr ir izdevies iekarot Jūsu sirdi, tad Jūs būsiet viņam uzticīgs līdz beigām.

Parasti Jūs savu otro pusīti izvēlaties ne tik ļoti ar sirdi, bet gan vairāk ar prātu. Jums ir svarīgi arī tas, lai Jūsu mīļotais cilvēks būtu veiksmīgs vai vismaz tiektos uz to.

Vēl: SADERĪBAS TESTS. Vai saproties ar savu otro pusīti, radiem un draugiem?

 

Attēls nr.3

milestibas-tests

Šis koks, kā likums, iekrīt acis tiem cilvēkiem, kas dvēselē ir ļoti maigi un jūtīgi, kas, savukārt, nozīmē to, ka Jūsu emocijas bieži vien ņem virsroku pār prātu.

Jūs esat ļoti smalkjūtīgs un māksliniecisks cilvēks, kurš ļoti augsti vērtē vizuālo skaistumu, mīl izteikt un arī uzklausīt komplimentus. Jūs ir diezgan viegli ievainot, tāpēc Jūs dodat priekšroku visus konfliktus ātri vien “nogludināt”.

Jums ir vajadzīgs spēcīgs un par sevi pārliecināts partneris, kuram blakus Jūs jutīsieties pasargāts.

 

Attēls nr.4

milestibas-tests

Šī koka izvēle raksturo Jūs kā cilvēku, kurš it visā tiecas sasniegt ideālu, arī tad, ja Jūsu attiecības nav tās veiksmīgākās, Jūs necentīsieties tās uzreiz izpostīt. Jums daudz svarīgāk ir pakāpeniski tās uzlabot.

Kā likums, Jums ir lieliskas savstarpējās attiecībās ar bijušajām otrām pusītēm, jo ļaunatminība Jums ir sveša un Jūs protat piedot pat ļoti nopietnus pāri darījumus.

Jūs esat līderis pēc dabas, tāpēc attiecībās, kā minimums, Jūs prasāt vienlīdzību, jo Jūs noteikti neesat no tiem, kas visu notiekošo var vērot no malas.

 

Attēls nr.5

milestibas-tests

Spriežot pēc šīs Jūsu izvēles, Jūs esat ļoti emocionāls cilvēks, kas liecina par to, ka Jūsu mīlestība var pārvērsties īstā kaislību viesulī.

Jūs mīlat savu partneri ieintriģēt un radīt ap sevi noslēpumainības oreolu. Jūsu attiecības ne vienmēr rit gludi, jo Jūs varat arī “uzsprāgt” un sastrīdēties, taču tad, kad Jūs no tā visa atjēdzaties un labi visu apdomājat, šis strīds patiesībā tikai vēl vairāk Jūsu attiecības nostiprina.

Tiesa gan, ka Jums vajadzīgs ļoti pacietīgs un saprātīgs partneris, kuram jābūt apveltītam ar psiholoģisku domāšanu un prasmi atrisināt konfliktsituācijas.

 

Spread the love

Pievienot komentāru